Odp: V Rudna MP i PP Radom
Nie dzwonilem do Rdm.
Mi koszalin pasuje, bo mam 2 tyg urlopu w lebie. Wiec blisko.
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » V Rudna MP i PP Radom
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie dzwonilem do Rdm.
Mi koszalin pasuje, bo mam 2 tyg urlopu w lebie. Wiec blisko.
Franz dzwoń do Radomia, ja mam urwanie głowy dzisiaj.
Myślę, że każdemu zainteresowanemu jazdą Koszalin zamiast odwołania rundy będzie odpowiadał :D
dzwoniłem, dostałem info że na 99,9% rundy nie ma a dzis najdalej jutro AK Radom ma wydać oficjlany komunikat
"Wstyd mi, wstyd mi...za tych z Radomia"
No to może warto poruszyć p. Mietka , aby ta rundę przenieść! mi sobota odpowiada :) reszcie chyba też :) zreszta odpowiada mi kazdy termin... !
Ja dzisiaj dzwoniłem do Kisielina i mają mi dać dzisiaj znać czy możliwe jest zorganizowanie rundy w normalnym terminie z treningami w sobotę. Może zrobimy jkieś głosowanie kto gdzie woli jechać Koszalin czy Kisielin.
a może sie ktoś najpierw z Mietkiem skontaktować jak on to widzi? czy nie bedzie problemów ze zmianą lokalizacji, terminu itd...
ps. ja to bym wolał nad morze sie przejechać :)
Ja też wolę koszalin :) i to nie ze wzg, że jest bliżej, ale glupio by było gdyby 2 rundy były po sobie w kiesielinie. w koszalinie można by zmienić troche odcinek terenowy pojechać z tym wcześniej proponowanym zakretem i bedzie zupelnie inny tor:) no i to zawsze jest nad morzem :D
Troche to dzielenie skóry na niedzwiedziu, ale ja za Koszalinem i nie chodzi o to że mam bliżej, tylko o to że mam zdecydowanie bliżej :)
Mietek nie podejmie zadnych ruchow do czasu az nie otrzyma z radomia pisma o wycofaniu sie.
Lepiej dwie rundy w kisielinie niż wcale.
Rozmawiałem wczoraj z Beatą z AK Lublin i jeśli nic nie wyjdzie z MP i PP to może w tym terminie uda się zorganizować zaległą rundę OPL lub może nawet jakiś bieg towarzyski SM z odcinkiem terenowym tym co został po zeszłorocznej rundzie.
raczej bym na nich nie liczył, tak zorganizuja ta rundę jak i dwie ostanie
i ????
a w poznańu było dobrze a by dali nowy odcinek terenowy i spoko tor na 5 rundę
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » V Rudna MP i PP Radom
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 80 zapytań