Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
SFMario dziś coś śmigacie ?? Mam zamiar z kumplem w tamte rejony wyskoczyć.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
SFMario dziś coś śmigacie ?? Mam zamiar z kumplem w tamte rejony wyskoczyć.
U mnie jest teraz jesień...Wczoraj 12 st i huraganowy wiatr a dzisiaj od rana tak leje że ja jebię normalnie.
Może coś na przyszły weekend się wykmini jak będzie pogoda.
joł
siemanko poczytałem troszke o waszym planie latania po czechach ostatnio zrobiłem traske Nysa głuchołazy na kralova studenke i pradziad chetnie cos polatam w wiekszym gronie jakies konkretne plany ewentualnie chetni na ta niedziele ja pewne wpadne z pekaą
Pewnie, też sie piszę. Musze tylko serwis zrobić a jestem umówiony na poniedziałek.
Można też do Vysokiego Myta wpaść, tam chyba tor jest :) no i Pradziad!
Dajcie znać czy sie piszecie, i kiedy wam pasuje :)
Raczek dawaj w piątek coś polatamy, daj znać bo muszę sprzęta trochę ogarnąć...
Sorry, ale do końca sierpnia nie ma mnie we Wro :(
przez wakacje pracuję w Ostrowie i tam też latam.
oki, rozumiem ;)
ejjjj Wroclaw, w zimie tylu chętnych, a teraz polowa sezonu i nic ? co jest z wami ?
najwyraźniej choroba nielatania rozprzestrzeniła się na całą Polskę :)
jak w tamtym roku wiekszosc we Wro to plasticki, to teraz same fredzle smigaja, a na nich stare dziady. qwa wstyd !
Figiel dobrze mówi z tą chorobą, w mojej okolicy też nie ma z kim w terenie polatać bo albo nie mają czasu albo coś ze zdrowiem (przynajmniej tak mówią) ... już się to robi nudne samemu jeździć a w terenie zawsze z kimś bezpieczniej i raźniej i się coś można od kogoś nauczyć jak ogarnia.
Właśnie u mnie większość lata w terenie, przynajmniej na poligonie w okolicach którego mieszkam;)
Ja jestem z Brzegu między Opolem a Wrocławiem, już mi się nie chce samemu jeździć... miałem iść pojeździć ale mi się odechciało i zaraz słyszę przez okno ten dźwięk szybko do okna żeby zobaczyć (mało nie wypadłem xd) a tu jedzie sobie piękny KTM 4t 250 chyba gościu w pięknym stroju... Pisze sms'a do jednego czy to nie on czasem jechał, ta to on. Nie będę jeździł z kolegą po asfalcie co ma simsona...
sory Panowie za offtop ale może ktoś nie zwrócił uwagi na temat o nowym zlocie na Mazurach, ogarniać sprzęty, przyczepki i zawijać na Północny Wschód :]
[url]http://forum.supermoto.pl/post69418.html#p69418[/url]
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 60 zapytań