Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Hej, co jest ? Taka pogoda i tu taka cisza? Wczoraj sam latałem i mam nadzieje że nie będę musiał też dzisiaj :P
KTM SMC 660 <--- sell - next ----> CrazyAssBitch ;P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej, co jest ? Taka pogoda i tu taka cisza? Wczoraj sam latałem i mam nadzieje że nie będę musiał też dzisiaj :P
Jedzie ktoś dzisiaj na Chudów?Jeśli ktoś chętny to spotkanie w RŚ pod McDona... o 18=)ja bede z plecakiem wiec jazda czysto rekreacyjna=) no i mozna by sie w koncu poznać;)
No nareszcie ktoś chętny :D . Nie ma problemu dzisiaj się spotkamy a gdzie to już nie ma znaczenia. Ja z rodzinką jadę na Chudów ale w takim razie oni se pojadą autem a ja na motorku. Wysyłam Ci mój nr na PW także sprawdź i będziemy w kontakcie ;)
latam dzis w terenie okolo 17-18 , jesli ktoś chetny niech da znac :)
Dzisiaj po 18:00 chętny na latanie jak pogoda będzie. Teren raczej nie bardzo. Proponuję asfalt, tor wirek itp. może do jakieś knajpki się skoczymy.
Uprzedzam. Będzie padać, bo moto umyłem :)
Niestety dzisiaj odpadam. Z roboty wcześniej wróciłem i idę nad jezioro :)
Uprzedzam. Będzie padać, bo moto umyłem :)
Niestety dzisiaj odpadam. Z roboty wcześniej wróciłem i idę nad jezioro :)
Pierd*l jezioro, yno jazda!
Jak faktycznie będzie padać to Cię na tym jeziorze dorwę :]
A takie tam z zaskoczenia :) Sorki za jakość :)
Arrest me. I'm Supermoto !!!
co to ma być ?
z cyklu "prowie żech go mioł ino sie wyrwoł" ?:D to wszystko przez to że jeździcie na tych motórach i ludzi straszycie! .. a ja musiałem dzisiaj całe popołudnie w pracy siedzieć:/
jutro jakaś akcja? :)
co to ma być ?
Jakiś koleś chciał mnie zatrzymać :) Ja jestem pod wrażeniem odwagi ludzi którzy mają czelność wybiec na ulicę i Cię zatrzymać. A ten w dodatku jeszcze z pięściami leciał. Gdyby mnie trafił to koleś ma przeje*ane... tym bardziej jak z kumplami jechałem. Tym bardziej dziwie się, że do mnie wyskoczył. Ale kto zrozumie psychikę kobiet :)
Ja w ten weekend odpadam niestety :/
A takie tam z zaskoczenia :) Sorki za jakość :)
Arrest me. I'm Supermoto !!!
Trzeba było się zatrzymać i mu oklpać michę.
Chcę zobaczyć z tego film :D
Wiesz, co gdyby mnie trafił to by pewnie tak to się skończyło. Ale, że ja spokojny człowiek.... :)
Będzie to dodane do kolejnego filmu :)
nas ostatnio taksiarz gonił to znaczy przez chwilkę ale wyczaiłem potem hujaszka, objechałem wszystkie postoje, stoi niebieską mazdą pod pogorią, kiedyś do niego wsiądę z kolegami.
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 53 zapytań