Odp: Supermoto Terror OPOLSZCZYZNA
Czwartek 4.08.11 wyjazd na tor do Starego Kisielina
jak ktoś jeszcze chętny to dawać znać :)
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror OPOLSZCZYZNA
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czwartek 4.08.11 wyjazd na tor do Starego Kisielina
jak ktoś jeszcze chętny to dawać znać :)
Poslajdowane, poprzycierane podnóżki, podriftrowane na żużlu i pogumowane.
Udany terror. Pogrzebię i poszukam jakiś fotek z ostatniego wypadu do Czech. Pozdro! :)
Pogratulować udanego latania ;) . Peka czy my się jeszcze będziemy widzieć czy już będziecie tylko u siebie latać :P ? Trza by było się ewentualnie gdzieś w okolicach Pławniewic spotkać gdzie ostatnio ćwiczyliśmy jazdę ala PKP :D
Do pociągów Cię ciągnie? :D
Pewnie że kiedyś wpadne do was polatać jeszcze ;)
Ostatnio jak lataliśmy to raczej na Czechy, te same kilometry co na śląsk.
Pogadam z chłopakami i proponuje zrobić jeden duży terror.
Poza tym zapraszam do nas =)
ps. Tom kiedyś Ci PW wysłałem pewnie dalej nie przeczytałeś :D
Przeczytałem ale sprawa była troche "wstydliwa", wiesz przerost ambicji nad umiejętnościami i stało się i nie było czym się chwalić. Jest już wszystko ok i dalej upalamy ale blokada jakaś taka w głowie się zrobiła i jestem duzo ostrożniejszy ehh muszę podjechać do jakiegoś serwisu, podpiąć się pod kompa żeby mi te błędy wykasowali :P
To wpadaj na spotkanie 12stego, zrobimy reseta :D
To wpadaj na spotkanie 12stego, zrobimy reseta :D
Nie masz pojęcia jakbym chciał z Wami tam polecieć ale... no wiesz czasami jest kicha. Miałem się w tym miechu kupić buty, spodnie, troche rzeczy do sprzęta i nic z tego. Jeszcze będą takie spoty także myślę że wtedy już wszystko będzie ok.
[url]http://www.bikepics.com/members/peka/30lipca2011/[/url] <-- ostatni wypad do Czech 30.07.11
Leci ktoś na tor do Starego Kisielina w czwartek? Mysle że ogarne sprzeta do tego czasu.
No plan jest razem z opolezone sie wybrać, ale wątpie, że będzie jak transport zorganizować w tak krótkim czasie.
Ale jak sie uda to pewnie :) Napisz mi na gg - wysyłam na PW to może coś wymyslimy.
Ewentualnie tor kartingowy w Opolu, dzisiaj znowu byłem i było spoko choć ciasno :)
sory Panowie za offtop ale może ktoś nie zwrócił uwagi na temat o nowym zlocie na Mazurach, ogarniać sprzęty, przyczepki i zawijać na Północny Wschód :]
[url]http://forum.supermoto.pl/post69418.html#p69418[/url]
Będzie szedł ktoś jutro polatać?
Ja latam ze śląskiem, opolszczyzna śpi ;x
:/ to lipa myślałem,że ktoś tutaj po Opolu będzie śmigał na dłuższe trasy narazie nie dam rady: (
Jak się ociepli to macie nowego na Sm'ce do ekipy. Jak znowu czegoś nie zepsuję :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror OPOLSZCZYZNA
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 85 zapytań