136

Odp: Tor Radom 2011

sosen napisał/a:

Hej,

Ze znajomymi wynajmujemy tor w radomiu w dniu 27 sierpnia na wylacznosc. czy sa chetni? Mysle, ze znalazloby sie miejsce dla 2-3 supermoto :D

Przecież 28.VIII maja byc zawody a zwykle przed zawodami jest dzien treningow. Nie bylo klopotow z rezerwacja? Nic nie mowili o tym ze w niedziele zawody?

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

137

Wczoraj w Suwałkach było wspomniane ze runda w Radomiu jest zagrozona.Ale czemu to nie wiem

138

sosen napisał/a:

Hej,

Ze znajomymi wynajmujemy tor w radomiu w dniu 27 sierpnia na wylacznosc. czy sa chetni? Mysle, ze znalazloby sie miejsce dla 2-3 supermoto :D

hehe, ja pierd... to tylko potwierdza ze Radomia nie będzie!

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

139

Ogolnie to wiem, ze jak znajomi sie dowiadywali to Pani powiedziala, ze ma byc jakas impreza ale odwolaja ja na 99%. Przy nastp okazji (w poprzednim tyg. sroda z tego co pamietam) Pani potw. ze termin jest wolny. Wiec nie wiem  :rolleyes: moze byla niedoinformowana co nie byloby niczym nowym...

140

ale syf... rece opadają, dzwonie do Radomia...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

141

no to uwaga!

dzwoniłem do Radomia, niestety Agnieszki nie bylo wiec gadałem z jakimś typem, co sie dowiedziałem? runda na 99% sie nie odbędzie! powód? "3-4 września organizujemy kartingowe mistrzostawa polski i w ciagu niecałego tygodnia nie uda nam sie przygotować toru po zawodach supermoto, pod potrzeby kartingu" hehe?! dobre co? w środę-czwartek ma być definitywna decyzja, rece opadają, naprawde ...

pytanie, czy w ciagu nie calego miesiaca ktoś czytja koszalin czy kisielin, podejmie sie oganizacji extra rundy? czy kladziemy na ch.., i widzimy sie 30-go we Wrocku na tej impreze (pisane bylo o tym wczesniej)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

142

Też dzwoniliśmy do Radomia i zadeklarowaliśmy pomoc jeżeli brakuje im ludzi w sprzątaniu toru itepe.
Na razie z paniką sugerują się wstrzymać do końca tygodnia. Sugerowaliśmy im też przesunięcie terminu zamiast odwoływania.
A będzie i tak pewnie jak zawsze.

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

143

Samson daleko mi do nerwowych ruchów, również zadeklarowałem pomoc w organizacji rundy (cokolwiek by to mialo znaczyć) oraz sugerowałem przesunięcie terminu, ale coś czuje że tam poprostu brakuje chęci...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

144

Franz masz dobre czucie.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

145

Gdyby nie to , że mój klub jest w rozpadce i zawirowaniach lepszych niż w Radomiu to bym po prostu zrobił rundę zastępczą wynajmując tor.

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

146

Panowie najwyżej przyjedziecie do Wrocławia na DRIFT OPEN. Duże miasto, większa publiczność,  trzeba trochę wypromować ten sport. ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

147

Bart03 napisał/a:

Panowie najwyżej przyjedziecie do Wrocławia na DRIFT OPEN. Duże miasto, większa publiczność,  trzeba trochę wypromować ten sport. ;)

jesli nie bedzie nic za Radom to chętnie zawitam (tym bardziej że już dawno obiecałem mojej Pani wycieczkę do Wrocławia  :P  )

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

148

A nie mozemy wtedy jakos wspolnie wynajac Radomia na caly dzien ??

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

149

Witam, czy w ten piątek (05.08) odbywąć się będą treningi wolne?:)
Zamierzam przyjechać z Krakowa i zapoznać się trochę z torem, gdyż będzie to moja pierwsza wizyta na torze w Radomiu :D
Dzwoniłem na tor ale nikt nie odbiera:/
Czy dużo jest chętnych na takie treningi i czy trzeba sobie jakoś wcześniej miejsce zarezerwować , czy wystarczy wcześniej przyjechać???

150

Wszystkich motocyklistów chcących szlifować swoje umiejętności zapraszamy w dniach 6-7 sierpnia 2011r. na radomski tor w godz. 09:00-19:00. Koszt całodniowej jazdy to zaledwie 100pln (150pln za cały weekend – 2 dni). W cenie woda dla uczestników (lodówka z napojami). Do dyspozycji uczestników oddajemy toalety i prysznice. Możliwy bezpłatny nocleg we własnym zakresie na terenie Automobilklubu Radomskiego z soboty na niedzielę. Pobyt na torze umilać będzie catering oraz muzyka. Wszyscy chętni otrzymają pomoc techniczną w ustawieniu zawieszenia oraz doborze ciśnienia w oponach (do dyspozycji narzędzia, kompresor). Dodatkową atrakcja będzie konkurs na najszybszy przejazd okrążenia toru – rowerem (w pełnym ubiorze motocyklowym: kask, kombinezon, rękawiczki, buty). Do zgarnięcia wiele nagród (zostaną rozlosowane między uczestników). Przewidziany podział na 3 grupy: amator, średnio-zaawansowany, open. Przez cały weekend czynny będzie również warsztat motocyklowy Tony Bikes. Bezpośrednio przy torze znajduje się również stacja benzynowa.