Odp: Supermotowy Terror Warszawy
错误
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
错误
W sobotę na Bankowym cała gromada się zjechała . Normanie z 10 SM było.
Koledzy zamiast siedzieć i pisać na forum to dupę w troki i na miasto straszyć staruszki :).
Jutro 12.00 na Bankowym. Dziś spox. 150 km nawinięte.
Kartooone jutro kropelka i poxipol i przyjeżdzaj.
O 18 ogladałem TVP Warszawa wiadomosci no i podali ze sie zabił motocyklista zielona kawa smierc na miejscu nadmierna predkość , szkoda że sie tak sezon zaczyna .
Ja osobiście nic nie widziałem, ale moja narzeczona dzisiaj widziała 2 kraksy motocyklowe:
Jedną na Modlińskiej
Drugą na trasie WZ
;/ informacji nie mam, ale ponoć oba przypadki bardzo poważne ;/
tak to jest jak zamiast ochłonąć po zimie, nauczyć sie jeździć, przypomnieć sobie wszystko - mistrzowie prostej zakładają swoje jeansy, buty z kwiatem adidasa, skórzaną piździchujkę i atakują trasy szybkiego ruchu swoimi czterocylindrowymi, czterosuwowymi 3paczkowymi sprzętami.
Krzyż na drogę
Selekcja naturalna,
nie identyfikujcie sie z nimi, nie ma co.
ps, jutro ma lać od rana, także kto dzisiaj nie jeździł ten dupa.
Jest sposób. Dzisiaj byłem na spacerku i bardzo liczna grupa stała pod kolumną :) Wszyscy w ciuchach pod kolor moto, po 1,5h widziałem tą samą grupę na Wisłostradzie :) Trochę tam zabawili :P Śmieszne chłopaczki :P
Dziwne, że jeździli. Często stoją pod patykiem całe weekendy. Mają torowe gumy z wytartym środkiem i liczne opowieści jak to latają. Generalnie to więcej stoją niż latając więc nie polecam.
错误
Wszędzie i w każdej dziedzinie są ludzie i parapety.
Mimo wszystko zawsze źle kiedy ludzie giną - nawet przez własną głupotę - tymbardziej, że każdy taki wypadek sprawia, że ludzie nie jeżdżący motocyklami patrzą na nas krzywym okiem.
错误
No to terror staruszek zaliczony. Grojec rozjechany, ale jak jeszcze raz wymyslicie trase to was poszczuje tym ałmaczem :)
[URL=http://img91.imageshack.us/my.php?image=lodoaumacz.jpg][IMG]http://img91.imageshack.us/img91/9462/lodoaumacz.th.jpg[/IMG][/URL]
Bojcie sie!!!!
taaaaa fakt - latanie po malowniczej 2 pasmowej i pustej drodze na Kraków było z deka nudne. Ale póżniej było gites :)
Dawać fotki. Dzień był udany. No i dziś frekwencja dopisała.
Jeszcze kurczaki mi się odbijają :)
Fotki będą ale jak zgram je na kompa z prawdziwym netem.
Dawać fotki. Dzień był udany. No i dziś frekwencja dopisała.Jeszcze kurczaki mi się odbijają :)
Wpadłeś w stadko na drodze?
Kantaki Fraj Cziken made by Polish Piaseczno Bar.
Beka sukinkot a nie że sie od niego odbijają. W czasie Smowego terroru Grójca i okolic Wawy wpadliśmy na smażone kurzęta i panią która nie mogłaby reklamować Gillete:P
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.092 sekund, wykonano 50 zapytań