31

Odp: 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety

Byłem tam ostatnio ale niestety w deszczu.
Ogólnie winkle mega ale zdecydowanie za szybkie, bynajmniej dla mojej maszyny :)

BTW nie polecam wybierać się w kotlinę kłodzką bo 3ci dzień leje bez przerwy i nie widać szansy na poprawę-nad górami wisi ołów a to nie zapowiada przerwania opadów.

joł

32

nckPOL napisał/a:

1.  SFMario - Pokój
  2.  Laska3001 (bez Hackera, sama Laska)
  3.  Brzoza
  4.  dukeSebo
  5.  Ponczo
  6.   Beret  - Pokój
  7.  ConQest - Namiot
  8.  daniel91x
  9.  Kula (chce ale jeszcze nie wie czy będzie mógł)
10.  Gajos - namiot
11.  Bombka/Gajosa brat - namiot
12.  Jery - pokoj
13.  Misa
14.  Tabul
15.  Barteksm (staram sie ) ;)
16.  Peka
17.  Raju
18. Wojtek Huska - Pokój
19.
20..... itd.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

33 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-07-22 19:48:43)

dukeSebo napisał/a:

Trzeba je wklejać na każdej nowej stronie tego tematu :)

Wujek kazał , nie ma wyjścia heheh
http://img135.imageshack.us/img135/7773/20520648.jpg

motoslide.com

34

Siema
Prowadze schronisko w Batorowie 30 km od Kłodzka.
50.434794,16.431531
[url=http://www.batorow.prv.pl]www.batorow.prv.pl[/url]
Bardzo fajne miejsce.Mozna spac w pokojach i pod namiotami.
Moge dowiedzieć się czy w tym terminie są wolne miejsca.Jest miejsce na ognisko itd.

35

Sprawdź 20 miejsc do spania, z czego 10 w namiotach. 3 noclegi, bezpieczne miejsce na 20 sprzętów :), ognisko, grill.
Zarzuć cenami, miejsce dobre na wypada na kotlinę +CZ.
Ja dziś jadę oglądać miejscówkę i się dogadywać z cenami.
3majcie kciuki żeby były wolne miejsca  :rolleyes:

joł

36

Jeżeli jesteście zainteresowani zadzwoncie na 748683359.Miejsca w schronisku są w sali zbiorowej.Cena to 20zł od osoby.Miejsca na namioty są.Na sprzęty też znajdzie sie miejsce pod dachem.Jest ognisko grill.Do czech jest jakies 30 km przejscie w Kudowie.

37

Panowie miejscówka klepnięta!!!
Muszę tylko przelać zaliczkę 200zł.

[url]http://chatamisia.prv.pl[/url]/

Ceny jakie ustaliłem to:

pokój 25zł, chyba że weźmiemy salę z antresolą dla kilku chłopa to wtedy 20zł/os. Ceny z pościelą.
namiot-za rozbicie namiotu 10zł dziennie i 10 zł od mieszkańca.

Zarezerwowane jest 10 miejsc w pokojach i +/-10 pod namiotem, ale tutaj chyba nie ma ograniczeń.

Miejsce jest urokliwe z całych sił, duża sala biesiadna, dużą kuchnia, piłkarzyki, pingiel :p, miejsce z tyłu na sprzęty jest, można też poparkować tam busy czy czym tam przyjedziecie.

A teraz powiedzcie co z jedzeniem-czy robimy ściepę i ja robię zakupy na te kilka dni i zawiozę puszką na miejsce, czy każdy coś przywozi ze sobą? Zaznaczam że dla mnie żaden kłopot zrobić zaopatrzenie.Musieli byście mi tylko przelać ustaloną wspólnie "składkę" nawet na dwa dni przed imprezą.

To tyle ode mnie.
Mam nadzieję że Wasz entuzjazm na przyjazd do mnie nie ostygł.

joł

38

to jak tak to ja jednak pisze sie na pokoj

Suzi DRZ 400 SM K5.

39

Dobrze się spisałeś Mariusz a twój entuzjazm zostanie nagrodzony... na wieczornym ognisku. Nagrodzimy Cie klepnięciem po plecach i słowami "twoje zdrowie"  :D  :D  Temat nie ucichł bo mam nadzieję że wszyscy siedzą w garażach i robią sprzęty... tak jak ja  :lol:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

40

ConQest napisał/a:

to jak tak to ja jednak pisze sie na pokoj

Chyba dopiero teraz zrozumiałem że to co miało być tanie, tanie nie jest... a spanie w namiocie można jedynie uznać za próbę udowodnienia swej twardości. Biorąc pokój z antresolą i śpiąc ze współtowarzyszami też udowodnimy swoją twardość.
Nie mogę się zdecydować... wąchać zapach nóg kompanów czy wilgotny zarobaczony namiot hm.. ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

41

hmmm w takim wypadku to my chyba też odpuścimy sobie namioty

42

Hahah myślałem że namiotowicze  będą sprzyntów pilnowali :p

Decydujcie się to zadzwonię do baby że namiotów zero tylko antresola + jakieś 2 pokoje.
Bo 20 chłopa w antresoli się nie wyśpi a i tak część będzie musiała wziąć karimaty i śpiwory w razie jak by nie starczyło "materacy"

joł

43

ja na 100 proc. biore pokoj
tyle ze jestem do niedzieli do rana, pozniej spadam do wawy na wieczor...

44

Dobra robota SFMario :) Namiot czy antresola wychodzi na to samo (cenowo), a chyba jednak lepiej spać pod dachem :) Najrozsądniej będzie chyba wziąć tą antresole + kilka pokoi (w zależności ile osób przyjedzie). Orientowałeś się ile osób wejdzie do tego dużego pokoju?

Jeżeli chodzi o zakupy. Alko i tak każdy we własnym zakresie. Nie wiem czy jest tam jakiś sensowny sklep spożywczy w pobliżu. Jeżeli tak, to wtedy można zrobić na miejscu szybką zrzutkę i ktoś pojedzie po zakupy. Taka moja propozycja :)

http://bikepics.com/members/kr69/
http://www.youtube.com/user/RajuLDZ

KTM 660 SMC 2006 :D

45 Ostatnio edytowany przez SFMario (2011-07-26 12:50:36)

Na moje oko do antresoli wejdzie spokojnie 10 chłopa, jak poprzestawiamy sofę i fotele to może 15 a może wszyscy.
Jeśli rezygnujecie z namiotów na rzecz spania pod dachem, to ja wsiadam jutro na sprzynta i jadę obgadać spanie hurtowe w antresoli + pokój czy dwa w zapasie, jak by ktoś chrapał albo miał nocne wiatry, hahah.
Jedyne ale to że część z nas będzie musiała zabrać spiwory i karimaty.
Ale to obgadam  z właścicielką jak coś.

Z doświadczenia wiem że takie spanie jest niezłym polewem, dopóki ktoś nie chrapie jak tartak :p I ten zapach z 20 par butów-bezcenny, i nie gwarantuje że się rano obudzimy :p

Sklep jest ale taki mały na wiosce.
Alko we własnym, nie ma problemu, do Zagórza jest ze 3-4km w dół tam pewnie większy sklep się znajdzie ale do marketów już daleko.
Stąd była moja propozycja o zrobieniu zakupów szamy.
Pamiętajcie że będzie długi weekend.

joł