Odp: Naklejki SM
Może by tak nowe logo ?
Jaki wymiary ma to logo ?
W jakim formacie musi byc plik ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki SM
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może by tak nowe logo ?
Jaki wymiary ma to logo ?
W jakim formacie musi byc plik ?
też jestem za :) dopisuję się do pytania
Jak chcecie to można wznowić tę naklejkę. Było to kiedyś dostępne w dziale downloads, ale ja tego nie organizowałem (Crazy coś tam dłubał z tym), a tym bardziej nie dezorganizowałem.
Jak się Wam znudziła to zróbcie sobie inną - ja się już w to nie będę bawił, bo mi się podoba tak jak jest .
Można by wznowić.
Mi też na puszkę by się przydała :)
joł
też byłbym za wznowieniem :)
Ja mam naklejkę z napisem "w tym roku nie byłem z chłopakami na żadnym zlocie bo lubię ciepło rodzinnego ogniska"
do tego dopisek: "zatrąb jeśli się ze mną nie zgadzasz" :D :D
Doszukuję się w tej wypowiedzi sarkazmu zamierzonego, gdzie komponentem jest uszczypliwość. Nie wiem tylko czy jest to wyrazem życzliwości, czy krytyki w kierunku mojej osoby.
Co do naklejek to podobała mi się ta co była i nic bym nie zmieniał
Bartek tyle trudnych słów w jednej wypowiedzi... ale nie do końca się z przedmówcą zgodzę. :)
Próżno szukać ludzkich cech w kimś do szpiku kości zepsutym... ni to ironia, ni sarkazm... taka ma natura i zmienić tego nie potrafię :cool:
Bartek domyślam się nie będzie dla Ciebie w tym nic odkrywczego. [url]http://forum.supermoto.pl/post64351.html#p64351[/url]
Bo pewnie już w tym temacie byłeś, zaglądałeś do niego ale... jeszcze nic nie napisałeś !!! Nad czym bardzo ubolewam... chcę się zmienić, chce być miły bez ironii, bez docinek ale... kiedy nie mogę !!! nie, nie... nieeeee
Ja ze zlotów odpadam, głównie z powodów finansowych i po części rodzinnych.
Co nie zmienia faktu, że bardzo was lubię Chłopaki i fajnie mi się z wami lata dlatego na terrorki warszawskie się piszę. Tylko obawiam się że terror zanika i pojawił się nowy trend a mianowicie supermotowa turystyka motocyklowa, z której odpadam.
Mam tylko nadzieję że jednak wystarczy wam sił by by czasami polatać po rejonach
Sam widzisz... i względami finansowymi się nie zasłaniaj... te rodzinne zrozumiem, ( z trudem staram się zrozumieć) ale nie jest to rozmowa na forum publiczne :| nie chce Ci przykrości robić przez wzgląd na fakt iż niestety Cie lubię :D
Prawda jest taka, że z ogromną przyjemnością zrezygnuje z latania po mieście, na rzecz co miesięcznych wyjazdów na zloty. :D
Powody:
Wszyscy zapierdalają,
nikt nie marudzi,
nie ma ludzi z przypadku wyciągniętych z domów na siłę...
A wiesz Bartek że w Warszawie już nie ma ludzi z którymi da się fajnie polatać :( z którymi w ogóle da się latać :|
To jak chcecie mogę wznowić.
Proszę się wpisywać na listę żeby było wiadomo ile tego ma być. Jak się zbierze grupka to pójdę zamówić. Jutro dowiem się ile i dlaczego tak drogo.
1. SFMario .... szt. kolor
2. nckPOL .... szt. kolor
No dobra to niech zostanie to samo, ja też chce
2. nckPOL .... szt. kolor
3. Barteksm 2 szt. biały ( moze wiecej , zalezy ile sobie zawołają )
1 biała
Jakby nie były strasznie drogie to mogę wziąć:
2xkolor
2xbiałą
4x biała ;)
2. nckPOL 4 szt. biały
3. Barteksm 2 szt. biały ( moze wiecej , zalezy ile sobie zawołają )
4. ConQest .... 1 szt. biały
5. Landryss25 .... 4 szt (2xbiały, 2 razy kolor)
6. BolekZKO.... 4 szt. biały
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki SM
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 73 zapytań