Temat: 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Elo Pany.
Zostałem poproszony o ogarnięcie tematu sierpniowego spotkania na ziemi Dolnośląskiej a dokładnie w rejonie Gór Sowich, czyli de facto na moich kwadratach.
Z tego co wiem to termin jest sztywny czyli 12-15 sierpień, czyli 4 dni na dżamping :)
Oprócz znalezienie miejsca, które przygarnie taką bandę rozwrzeszczanych singli, zaplanuję trasę na dwa dni jazdy, przy czym na miejscu możemy jeszcze coś tam uzgodnić jakieś zwiedzani np sztolni walimskich lub na co czas pozwoli :)Teraz jestem na etapie szukania miejscówki, co nie będzie wcale łatwe ale jest to do zrobienia.
I tu prośba do Was:
Ile osób będzie spało w namiocie a ile chce w pokojach? Pokoje postaram się znaleźć w granicach 20-25 zł za osobę.
Sebo pisał że chętnych jest 10-12 osób + 2-3 miejscowych więc chłopa będzie trochę :PTo tyle na chwilę obecną:)
Joł
1. SFMario (przewodnik tej naszej watahy)
2. Laska3001 (bez Hackera, sama Laska)
3. Brzoza
4. jukebox
5. Ponczo
6. młody żonkoś sam pan Beret
7. ConQest
8. daniel91x
9. Kula (chce ale jeszcze nie wie czy będzie mógł)
10. Gajos
11. Bombka/Gajosa brat
12. Jery
13. Misa
14. Tabul
15. Barteksm (staram sie ) ;)
16. Peka
17.
18.
19.
20..... itd.
Lista chętnych już jest , Mariusz ogarnia wszystkie niuanse związane z noclegiem, trasami itd.
Co moge wiecej powiedzieć. Chciał bym, abyśmy polatali jak na supermoto przystało, czyli 50 procent asfaltu w tym górskie winkle po naszej i Czeskiej stronie, 20 procent supermotowego offroadu i 30 procent zostawili byś my sobie na wieczorne ognicho .
Apeluje do was nie bójcie sie, a nie pożałujecie
Śledzcie temat pozdrawiam Bartek
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/135/20520648.jpg/][/url]