Odp: Supermoto Terror - Śląsk
No i ok :)
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 38 39 40 41 42 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No i ok :)
Ja nie ogarnę sprzenta do weakendu, nie wiem czy w 2tyg się wyrobie.
Ja nie ogarnę sprzenta do weakendu, nie wiem czy w 2tyg się wyrobie.
Tomasz nie załamuj mnie, wyrobisz się bez problemu. Ja też muszę sprzęta przygotować np. umyć, zatankować może trochę oleju doleje... :P
DukeSebo żeby nie było nieporozumień, ja wcale nie napisałem że Daniken był pierwszy poprostu jest miło coś takiego zobaczyć na ichnich stronach. A poza tym nie masz nam niczego zazdrosćić :P zawsze się możesz przeprowadzić :D
Spokojnie nie może być mowy o żadnych nieporozumieniach... przecież nas łączy wspólna sprawa... terroryzm ;)
Co jak co ale w tematach "terror" najłatwiej się dogadać... jeśli już mowa o zmianie adresu, to raczej zaszczycę moją przeprowadzką Mazury... hehe... może tam przesadzę swoje drzewo, wyremontuje jakiś poniemiecki dom ;)
tomekkowalski napisał/a:Ja nie ogarnę sprzenta do weakendu, nie wiem czy w 2tyg się wyrobie.
Tomasz nie załamuj mnie, wyrobisz się bez problemu. Ja też muszę sprzęta przygotować np. umyć, zatankować może trochę oleju doleje... :P
Aby dostać się do skrzyni trzeba rozpołowić silnik. Nie widzę tego :(
Eh kurde Tomek... czyli jednak to była grubsza sprawa :/ Współczucia stary.... Naprawiaj i smigamy dalej :) Powodzenia!
Eh kurde Tomek... czyli jednak to była grubsza sprawa :/ Współczucia stary.... Naprawiaj i smigamy dalej :) Powodzenia!
Wczoraj kurna utopiłem sprzęta, rozjebałem skrzynie biegów i na koniec łożyska w tylnik kole się rozsypały, zły dzień miałem.
Zablokowali wszedzie film. Wal na vimeo.
[url]http://vimeo.com/26595631[/url]
pany lata ktoś dzisiaj ??
wczoraj byłem na wirku kilka kułeczek i frajda zgoniona do dzisiaj :)
dlaje doskiwierają problemy ze sprzęgłem :/ ale jakoś dam temu radę :)
no i jak chętny ktoś ja preferuję off może być nawet delikatny bo gumy juz sie skończyły
Hej, co tu tak cicho? Mam nadzieję że to z powodu urlopów a nie że wszystkim już się latanie zmierzło :|
Yo
hopaki jak będziecie gdzieś latać w piątek popołudniu lub wieczorkiem to dajcie znać, 2 nas jest.
Bedzie pogoda to moze dam rade. Sprzet mam gotowy na najdalsze trasy :D Zaworki sprawdzone, filtr pow. czysciutki, olej zmieniony.... Normalnie funkiel nówka!
Panowie Błagajcie wasze Bóstwa o pogodę na sobotę!!!!!!!! Przy okazji przypominam zaproszenie na 23.07.2011, Ojców bądź Kubalonka.
Wg mojej prognozy pogody to w sobotę ma już nie padać. Ale to się jeszcze okaże. Ja w sobotę jadę na 100 % :)
Wpadłem na ciekawy pomysł.
Jest taka fajna stronka: [url]http://www.opuszczone.com/index_2.php?s=home[/url]
Moja propozycja wygląda tak: jeśli nie ma pomysłu na wypad to można pojeździć po tych miejscach. Nasze SM na pewno dadzą radę wjechać najbliżej jak się da. Ponakręcamy filmiki, porobimy foty i pośmigamy po ruinach :)
Strony Poprzednia 1 … 38 39 40 41 42 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.078 sekund, wykonano 48 zapytań