Odp: Pokaż swój pojazd
Na 20-ste urodziny sprawiłem sobie złote Talony plus czarne Excele :) Jeszcze tylko dorobić tulejki i można zakładać i oszczędzać na jakiegoś motomastera/beringera :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na 20-ste urodziny sprawiłem sobie złote Talony plus czarne Excele :) Jeszcze tylko dorobić tulejki i można zakładać i oszczędzać na jakiegoś motomastera/beringera :)
=) moja maszynka
Dzięki panowie. Następny niech się chwali.
Już się kiedyś chwalilem sprzętem ale nastąpiła zmiana dlatego znowu tu zaglądam. Berg 570FS
no piękny, szkoda tylko, że Husaberg nie robi już supermoto.
jak to nie robi?
Za to że mają skończyć produkcję jeszcze kilka fotek :)
skoro wszyscy pokazuja to ja teznie chce byc gorszy.wlasnie ja przywiazlem.prosto z drogi .jest i krotki filmik [url]http://www.youtube.com/watch?v=qGg88D1RUQI[/url] do wyboru jak komu sie podoba z oryginalnym siedzeniem i i innym
Nowy wizerunek mojej DRZ :) W końcu udało się dopasować tulejki, Teraz pozostało odkładać zielone na hamulec.
To i ja sie pochwale drz dzis przyszla okelina zostal spolerowany wachacz,akrap z tego czarnego syfu i nowe handbary : )
Zrobiłem dopiero dziś pierwsze fotki mojej maszyny więc pomyślałem że wstawię ;)
to ja sie pochwale, co prawda nie supermoto, ale jezdzi epicko :)
[url]https://picasaweb.google.com/ToMasz259/Husqvarna610SM#[/url]
teraz juz w 2 wersjach.na tor i na ulice.naprawde przy mojej wadze i wadze moto 100 kg te 70 koni daje rade.pierwsze jazdy zaliczone.SM górą
Ktm wyjechał wysoko w Alpy.....i Aprilka a do tego ten Hary ....Koles jezdzil tylko scigami i pojechał czymś takim uwierzcie nie jestem jakimś mistrzem ale potrafie szybko jeżdzić po winklach i na kolesia długo nie czekaliśmy.....W takim terenie duże supermociaki czują się jak ryba w wodzie
Nowe gówno, pójdzie w sm, jaram się :D
Sprzęt raczej znany na tym forum :P Miałem kończyć z sm, ale nie mogę jednak :D
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 60 zapytań