Odp: Tor Radom 2011
taa, dobry zawodnik :)
lecisz w niedziele Bondek?
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom 2011
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
taa, dobry zawodnik :)
lecisz w niedziele Bondek?
no ba już mam zapłacone więc lecimy z Hubertem o ile oczywiście pozwoli pogoda.............
A jak wygląda u was niedzielny trening ( z terenem ?) czy nie ma szans ??
nie ma trenera, raczej na własnych błędach nauka ;)
tak Maciej... na trenera nie ma szans :)
natomiast co do terenu to też odpada bo trening jest ogolnodostępny dla motocykli i plastików zazwyczaj jest dość sporo
BUehehhehh dobre dobre :D po dwóch browarkach...słabo się czyta :D
To ilu was tam będzie w niedzielę bo się szykujemy ( mam nadzieje ze SM jeżdżą osobno - bez plastików )
no to mam nadzieje ze jeka już sie wyszykujecie to przyjedziecie :) z Mankiem wpadniecie?
z Wawy bedą ze 4 sprzęty, ok 11 stej powinniśmy być
co do samych jazd po torze to jak będzie dużo sprzetów to pewnie podzielą nas na grupy, a jak nie to jakoś sobie poradzimy, generalnie te treningi nigdy nie przeżywały oblężenia :)
my z Hubertem wyjeżdżamy wcześniej żeby na 9 zdążyć :)
no i ekipa z wlkp. zawiodła... a szkoda bo fajne fruwanko było, przy okazji zrobiłem życiówkę :)
Materka dzięki za konstruktywne rady, mam nadzieje ze dotrą kiedyś do mojego łba :)
Fakt cały dzień przesiedziałem na dupie :( ( sprzęt spakowany ,laptimer naładowany )
Bo osobnik z nr 13 zwany Mańkiem o 23,25 wczoraj dał mi znać że nie wyrobi :/ , a o tej porze awaryjnego kierowcy nie znalazłem
a co ta jego włoszczyzna. hu... hu... cos tam sie rozsypała :)
w Radomiu bywam prawie co tydzień wiec czekam na propozycję nastepnego wypadu :)
Hej,
Ze znajomymi wynajmujemy tor w radomiu w dniu 27 sierpnia na wylacznosc. czy sa chetni? Mysle, ze znalazloby sie miejsce dla 2-3 supermoto :D
my powinnnismy byc na 3 sprzety
A sa te zawody 28.08 w Radomiu ?
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom 2011
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 81 zapytań