Odp: Okleina na sprzeta
szablony jakby ktos miał to sam moge cos wyskrobac :D ale z tym ciezko a w blizzmoto ci nie dadzą bo sam chcialem zeby sobie orientacyjnie projekt zaplanowac
http://www.bikepics.com/members/bleft1/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Okleina na sprzeta
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
szablony jakby ktos miał to sam moge cos wyskrobac :D ale z tym ciezko a w blizzmoto ci nie dadzą bo sam chcialem zeby sobie orientacyjnie projekt zaplanowac
W sumie to ich interes :)
Ja mam okleinę robioną w Blitzmoto, w końcu lokalny kolega :) dodatkowo pomagałem w załatwieniu oklein dla Rybskiego i Żułtego, wszyscy jak narazie zadowoleni:) ps. Okleilem nawet swój kask :) naprwde polecam Blitz nie tylko dlatego, że to kolega , ale chyba nie znajdziecie lepszego stosunku jakość/cena w polsce...
Witam,
polecam
[url]http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1717318965[/url]
dla czytelników forum zniżka 5% na hasło: supermoto
pozdrawiam
budyń
oo to bardzo dobrze sie sklada bo tez i takie cus bede zamawial a jakis rabacik zawsze sie przyda :)
Koledze chyba chodzi o zwymiarowane szablony.
Chyba tak, takie kontury tylko "do pokolorowania" :lol: .
Ktoś kiedyś wrzucił tu kilka takich szablonów, więc może powtórzy?
W sumie to ich interes :)
Ja mam okleinę robioną w Blitzmoto, w końcu lokalny kolega :) dodatkowo pomagałem w załatwieniu oklein dla Rybskiego i Żułtego, wszyscy jak narazie zadowoleni:) ps. Okleilem nawet swój kask :) naprwde polecam Blitz nie tylko dlatego, że to kolega , ale chyba nie znajdziecie lepszego stosunku jakość/cena w polsce...
siema tegma, ze tak powiem... cos dlugo ten magiczny srodek do mnie ta poczta idzie hehehehhe ;p
ps. sorry ze nie na temat :P
Dzwoniłem przed chwilą do Blitzmoto, bo nie widziałem w ofercie Husqvarny i uzyskałem odpowiedź że "no problem".
Dodatkowo mają teraz promocję i jeżeli przyślecie im plastiki to odeślą je fachowo oklejone w cenie oklein i zapłacicie 320 zł + przesyłka "tam".
Co prawda ja na razie odpadam, ale nowe okleiny będą od nich (kiedyś).
też kiedyś chciałem sam sobie zrobić projekt i zapytałem o szablon w blitzmoto - dostałem odpowiedź "mamy gotowe szablony ale nie udostępniamy ich nikomu"
a ja wam proponuję race styles z Niemiec Mega odjazdowe grafiki + super jakość. Można dać swój projekt
Maniek a jak cenowo wychodzą?
ja z wszystkimi plastikami indywidualną grafiką indywidualnymi logami zapłaciłem 2tyś To jest profesjonalna firma. Robią okleiny dla zawodników z MŚ i mistrzostw Niemiec.
To ja wiem, ale dla mnie raczej za drogo. Plastiki brałeś też od nich? Cena z oklejeniem.
własnie okleiłem dzis swoja huske stickerbombem
ale zapomniałem jak sie wrzuca fotki to jak by ktorys kolega laskawy wyjasnij na pw albo link podeslal bo nie moge znalezc to bym wrzucil foty
[url]http://imageshack.us[/url]/
uploadujesz fote, kopiujesz linka, wrzucasz go miedzy [img]"LINK"[/img]
i sie wyswietla
dzieki, wlasnie chodzilo mi o te "img" foty juz wrzucone
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Okleina na sprzeta
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 78 zapytań