Odp: Supermoto Terror OPOLSZCZYZNA
Pewnie! :)
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror OPOLSZCZYZNA
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pewnie! :)
Miło popatrzec ze po latach i w opolskim cos sie dzieje Pozdrawiam TEDDY
Tylko szkoda że my już na rencie :cool:
Wstępnie latanie jutro koło 17:00
Zapraszam
Udany wypad do Czech :) Szkoda, że tylko w 2jke, ale i tak było zajebiście :D
Fotki:
AAaaaaaaaaaaaaale wam zazdroszcze :/
Foty nr 1 i 5 moje ulubione winkle :DDD
w ten weekend zlot w prudniku W SOBOTE ZORGANIZOWANE PRZJAŻDŻKI PO GÓRACH OPAWSKICH [url]http://www.towarzystwomotocyklowe.opole.pl[/url]/
No jak będzie pogoda to na pewno jade :)
Trzeba w tym tygodniu wpaść na tor do Opola powychylać się :)
No jak będzie pogoda to na pewno jade :)
Trzeba w tym tygodniu wpaść na tor do Opola powychylać się :)
Też o tym myslałem w weekend cos ogarniemy
Tak hardcorowego latania jeszcze nie było ;O
Dwie fotki potem reszta, niestety stało sie co sie stało, ale kolega jest cały.
Dzięki za śmiganie, byłoby idealnie gdyby nie ta gleba. Pozdro
Zgadza sie mam nadzieje że kolega doprowadzi do pożądku swoje 950 sm i znowu polatamy
Kurde Panowie, współczuję koledze... Całe szczęście, że i on i maszyna nie ucierpiały :) Plastiki niech poskłada a tył zostawi zharatany, niech mówi, że napierda*a piony aż po błotnik :D
W czwartek jest pomysł wyskoczyć do Starego Kisielina, dawać znać kto sie pisze :D
Fajnie macie... Peka to są okolice Jesenika? Podrzuć linka z trasą(www.maps.google.pl)
Zastanawiam się nad wyjazdem w tamte okolice tylko troszeczkę km tam mam...
P.S. Jak wyglądają stosunki z czeską policją(przelotowe wydechy, kamizelki itp.)?
Tak, byliśmy w okolicach Jesennika tylko sporo dalej :D
[url]http://maps.google.com/maps?saddr=Jarno%C5%82t%C3%B3wek,+Poland&daddr=50.25532,17.34651+to:Sumperk+to:Ostru%C5%BEn%C3%A1,+Czech+Republic+to:Jesen%C3%ADk,+Czech+Republic&hl=en&ie=UTF8&ll=50.143906,17.205963&spn=0.372716,0.891953&sll=50.121725,17.193705&sspn=0.745781,1.783905&geocode=FYtG_wIdb-gJASlJADH95pMRRzFLq37xicHQPQ%3BFdjV_gIdzq8IASkNTsbHKJMRRzExkf1RD68AEw%3BFbJp-gIdRvECASm7XILYWRoSRzGP5Pnl8b_URw%3BFffE_QIdsC8EASkF_7QpkfARRzEwmxVmD68ABA%3BFYty_gIdHIUGASlZlUeSGvIRRzGvvBvTPyO41A&mra=pd&via=1&t=h&z=11[/url]
Szczególnie polecam zatrzymać się na samej górze odpocząć i tam poltać chwilke, przy pamięci zakrętów można robić masakre :D
Daj znać jak będziesz jechał i czy jedziesz sam czy będzie was więcej to pozbieramy pare osób, w grupie raźniej :)
Pozdro.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror OPOLSZCZYZNA
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 73 zapytań