Odp: Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
dzięki Gajos ;)
módlcie się o dobrą pogodę ;)
http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dzięki Gajos ;)
módlcie się o dobrą pogodę ;)
Dzięki wielkie Seba:D pewnie liczysz na to ze w końcu szczęście mnie opuści :P
miałem to samo napisać :D
Nawet tak głupio gamonie nie gadajcie !!!
1. Laska3001 (bez Hackera, sama Laska)
2. Brzoza
3. jukebox
4. Ponczo
5. młody żonkoś sam pan Beret
6. ConQest
7. daniel91x
8. Kula (chce ale jeszcze nie wie czy będzie mógł)
9. Gajos
10. Bombka/Gajosa brat
11. Jery
12. Misa
13. TomNaked
ah Panowie zapomniałem o pierwszych 40km zarejestrowanych przez navi - niestety ładowarka nie wytrzymała ciśnienia i przestała ładować a jak wspomniałem na baterii tel długo nie pociągnie ;/
także 40km trasy dojechaliśmy do Nowego Dworu - fajnie wygląda zamieszanie na stacji no i prędkość max 159km/h :P
[url]http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=216632989374046632633.0004a7e5befb71091ae26[/url]
bez kitu, jakie gryzmoły na tej stacji :D
no i na starcie też gryzmoły ;)
Hehe, widzę trochę nadmieniłem o beskidach i już jestem na liście. Bardziej myślałem o chłopakach bo nie wiem czy z moim kolanem bedzie już ok. Pogadam z chłopakami na spokojnie jak się spotkamy to coś może ustalimy i dam znać czy są zainteresowani. Jak już będzie tak daleko to dawajcie nowy temat bo na ten może nie wszyscy zaglądają.
słuchajcie, przypomniało mi się, że mojej koleżanki rodzina mieszka niedaleko zakopanego jak się nie mylę, mają dosyć dobre ceny i pokoi chyba na 15 osób.
w czwartek będę się widział z Tą koleżanką jak dowiem się więcej szczegółów to dam znać dokładniej co i jak.
Rodzice mojego zioma mają dom wczasowy w Szczawnicy, ceny mega niskie a i ziom troche lata na mx to kto wie.. zapytam niezobowiązująco i może kiedyś ;)
Hehe, widzę trochę nadmieniłem o beskidach i już jestem na liście. Bardziej myślałem o chłopakach bo nie wiem czy z moim kolanem bedzie już ok. Pogadam z chłopakami na spokojnie jak się spotkamy to coś może ustalimy i dam znać czy są zainteresowani. Jak już będzie tak daleko to dawajcie nowy temat bo na ten może nie wszyscy zaglądają.
Spoko przy następnej aktualizacji uwzględnię twoje kolano :(
Misa napisał/a:Dzięki wielkie Seba:D pewnie liczysz na to ze w końcu szczęście mnie opuści :P
Kula napisał/a:miałem to samo napisać :D
Nawet tak głupio gamonie nie gadajcie !!!
Seba spokojnie bez zbędnych napinek:) wiadomo ze zawsze się trawi taki co musi stawkę zamykać:)
PS: Powiem tylko ze przez cały zlot trzy razy wspominałem dzieciństwo raz nawet z Gajosem...
i żeby była jasność nie rozmawiałem o dzieciństwie z nikim przy ognisku:P
Chcę by coś się działo ale ma być bezpiecznie... ja zresztą też w pewnej chwili za tym zwodzonym mostem, miałem sytuacje w której już widziałem się na tylnym zderzaku Skody Fabia. ;)
no dokładnie tak jak mówisz:) kilka ekstremalnych sytuacji było a nikt nawet nie miał gleby, oby więcej takich zlotów:)
Macie racje, szczęśliwie wszyscy wróciliśmy w zdrowiu do domów.
Większość kierowców zjeżdżała, ale znalazło się kilku debili, którzy próbowali się ścigać lub utrudniać nam wyprzedzanie.
Ot taka zazdrość, że sprawniej się poruszamy na drodze.
Panowie jeśli ktoś z miejscem na moto jechałby przez Wrocław, to też się pisze...
Proponuje Sudety albo Bieszczady . W Sudetach wiem , że mamy swojego człowieka SFMario który zna winkle po naszej i po czeskiej stronie .
Sam mam problem taki jak Hacker , nie wiem czy będzie mnie stać za miesiąc na kolejne spotkanie, wiec narazie sie nie deklaruje dam szanse innym ;)
Zatem wysłałem zapytanie do SFMario. Czy jest zainteresowany, czy jest nam w stanie pomóc z określeniem dokładnej lokalizacji i w znalezieniu noclegu.
Gdy tylko ustalimy jakieś konkrety... zakładamy oddzielny temat i jedziemy z tym koksem ;)
1. Laska3001 (bez Hackera, sama Laska)
2. Brzoza
3. jukebox
4. Ponczo
5. młody żonkoś sam pan Beret
6. ConQest
7. daniel91x
8. Kula (chce ale jeszcze nie wie czy będzie mógł)
9. Gajos
10. Bombka/Gajosa brat
11. Jery
12. Misa
13. Tabul
14. Barteksm (nie pierdziel bo dopisuje Cię do listy, wiem że zrobisz wszystko by pojechać, oponę już masz ) ;)
Ja też mam od chu... wydatków, dzisiaj wyciągam silnik i czas go przejrzeć... wymienić tłok, łańcuszek i sprzęgło... to już 3 lata ostrego napierdalania.
Wiem Bartek że nie jest łatwo i ja Ci nie powiem że co Ty pierdolisz te 400 zeta to chu... nie pieniądz wiem że to dużo gdy ma się inne wydatki. :(
Ale też wiem że będziesz Bartek zdeterminowany i zrobisz wszystko by polecieć... mam podobnie.
Ja na ten przykład nie będę latał przez ten miesiąc by tylko odłożyć na wyjazd. :)
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 62 zapytań