Odp: Olsztyn-warmia-mazury????
chętni na latanie w tym tygodniu są ?? po zlocie jestem potrójnie zajarany lataniem :]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
chętni na latanie w tym tygodniu są ?? po zlocie jestem potrójnie zajarany lataniem :]
A co wy na to żeby zebrać wieksza ekipe z okolicy na jakies konkretne latanie?
ja za, ale widzisz jaki jest odzew ostatnimi czasy :/ zero zainteresowania, ja jak zwykle zawsze jestem za - wystarczy tel
Gajos tak było zawsze, kiedy chcieliśmy latać, jedynie Bomba i Misa się łapali na latanie
JA moge podjechac do olsztyna te 120 km tylko zeby jakaś konkretna ekipa sie zjechała :)
wiesz jak sobie zawczasu ustalimy termin i zaczniemy ludzi zbierać to powinno udać się polatać w 6-8 motocykli.
siemka
ludziska są chętni na polatanie dziś ok 20 ?? pogoda ma być ok a w tych godzinach i w mieście jest już luźniej :)
Gajos dawaj do mnie, jestem jak najbardziej chętny ;)
Kula zawijaj na Olsztyn :D mam kilku nowych SuMo'wców zorganizowanych także Olsztyn rośnie w siłę :]
masz?
o jeżdżą oni wogóle? czy tak jak reszta?
Gajos jak masz ochotę nie raz podjechać nad morze to wpadaj i się wybierzemy ;)
póki co mam zaebane weekendy :/ ale cały czas mam chęć podlecieć i zawitać nad morze :D
nom powiem Ci że chłopaki ogarniają :] dziś na 6 moto lataliśmy i tak cały czas na krawędzi było :)
czysty terror :D !!
kvrwa!
czemu jak ja byłem w OL to nie było z kim jeździć?
podeślij mi coś z jazdy ;)
Kula przykro ale nie ma żadnych materiałów z jazdy póki co :/
za to jestem na etapie objeżdżania zakamarków Olsztyna i szukania spokojnych i fajnych miejscówek - trochę do terroru trochę do potrenowania :)
Są chętni na jakieś poważniejsze latanie w piątek ? dla odmiany będę wolny od jakiejś 15 więc pół dnia byłoby do dyspozycji :D
siema ekipa,to moj numer 514773458,dzwoncie jak chcecie latac bo za czesto tu nie zagladam
Na Piątek się piszę na latanie tylko nie wiem jak z robotą będzie :( ale jak coś to napiszcie konkretną godzinę to może się wyrobie :cool:
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 60 zapytań