Odp: Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Jak co to nie mój:D Ja swój mam przy sobie hehe
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak co to nie mój:D Ja swój mam przy sobie hehe
Panowie jak wszystko się załaduje, to tak jak Bartek, również wszystkim uczestnikom prześlę na priv link do picasy ;)
aaaa przypomniało mi się coś, mianowicie tekst Brzozy, do Weroniki "Weronika, a DR-Z'ta zarejestrowana jest na 2 osoby" :D
takie spotkanie, udowadnia, że oprócz dzieci neo na forum są też naprawdę zajebiści ludzie
FUCK!!! Aż mnie nosi jak czytam wasze posty. Powiem tyle to jest jedna z niewielu rzeczy jakich żałuję życiu ze nie byłem z Wami.
A następny zlot nie może byc gdzieś na południu PL ??
kwkm: jak zorganizujesz to nie ma problemu żeby był ;-)
Najbardziej interesuje mnie filmik z przelotów.
Kilka fajnych ujęć na pewno się znajdzie i Brzoza nie zagłuszaj dźwięku maszyn muzyką, przynajmniej nie wszystkiego.
W ciągu paru minut wyśle wszystkim obecnym w Sadłukach PW z adresem do reszty zdjęć na Picasie .
Bartek coś się nie da pobrać tych zdjęć
Bartek coś się nie da pobrać tych zdjęć
już można
Ku*wa chyba coś zostawiłem w Piaskach ...
ale że co ?
Cześć wszystkim godzinę temu wstałem i powiem wam ,że brak mi teraz ryku tych motorków z rana to tak rozbudzało :) .
Kula bardzo ci dziękuje za te 3 dni fajnego latania będzie co wspominać.
Jendza musimy się spotkać i trochę pozapierdalać :) byłeś bardzo dobrym przewodnikiem tylko grupa czasem nie dawała rady.
Seba zostawiłem u ciebie moje buty :)
Utopiłbyś się w nich Pączo :)
Utopiłbyś się w nich Pączo :)
Twoje są już na allegro ale mi chodzi o moje :D
to taka tradycja SM zapominać butów widzę :) :) :)
dobra poszły PW ze zdjęciami, jeżeli kogoś pominąłem, albo coś jest nie teges to dajcie znać
dzienx kula :] to te same co link wstawiłeś wczoraj ??
Panowie jako, że czasu mamy właściwie jedynie równy miesiąc musimy poważnie zabrać się za organizację III Zlotu. Pytanie czy termin ustalony wstępnie tj. 12/13-14-15 Sierpnia byłby ok. Zgodnie z tradycją kolejny zlot musi być o dzień dłuższy więc teraz wypada zrobić 4 dni. 15.08 tj poniedziałek i jest dniem wolnym, więc przedłużylibyśmy sobie weekend :)
Czy są propozycje miejsca zlotu ? Jacyś chętni do organizacji ?
Ew. ja mogę zaproponować dosyć ciekawe miejsce z znanymi mi b. dobrze okolicami jakieś 30-40 km od Olsztyna no i oczywiście wtedy Olsztyński terror included.
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 73 zapytań