Odp: Różne ciekawe fotki i filmiki SM
dobry film pokazyjacy jak SM moze pogonic sciga na kretej drozce
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Różne ciekawe fotki i filmiki SM
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 679 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dobry film pokazyjacy jak SM moze pogonic sciga na kretej drozce
szkoda że tam sami amatorzy jeżdzą jest to szczegolnie widoczne na plastikach ..... ps. supermoto jest łatwiejsze do opanowania :D
Doświadczony zawodnik nie odstępował ścigacza na krok...
Haha no nie odstepował wiec plastik pomyslał sobie , wpier**** sie w ciebie
Skąd wiadomo że doświadczony ? Może wielkim ekspertem nie jestem ale widziałem z 10 błędów które ten na supermoto popełnił.
A co do gleby to mi się wydaje że to supermoto zapodało w bandę i skosiło ściga ale nie jestem pewien ...
kurde chiałbym z takimi błędami śmigać :)
Ja raczej też nie ale na prostej ze ścigaczem sm-iak nie miał szans. Mimo że znalazłeś tam 10 błędów to gość i tak dawał sobie radę z tym ścigaczem.
ja sam ze sobą na krętym torze wygrywam na supermoto a nie na scigaczu ;) a błedy na obu sprzętach popełniam te same
Jak dla mnie gość na plastiku, pokazał więcej niż kolega na SM. Tor absolutnie nie dla motocykla z mocą 180 KM. Nie wiem czy nawet Gixerem II bieg zapinał bo to ok 150 km/h. Trzeba patrzeć obiektywnie. A nie popierać "swojaków" SM jest dużo łatwiejsze do prowadzenia w takich warunkach.
100 % że łanem jechał i nawet nie miał kiedy przepustnicy dobrze otworzyć ;)
maniek.o Jest racja w tym co piszesz plastik nie był u siebie ale gdyby był ta dyskusja nie miała by sensu bo wtedy SM nie miał by cienia szansy...
szukam szukam i wyszukać nie moge może ktoś z was widział na youtubie takie nagranie jako gosc jedzie prawy zakret supermoto bokiem a potem ten sam zakret jada dwa plastiki ?
Christian Iddon:
http://www.youtube.com/watch?v=kw_PrqTlMbA
Własnie - R jeden a nie GSXR Maniuś. Lekcja nieodrobiona.
Hypermotard vs auto. Przyzwoicie ida po winklach.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Qfy1VO4ePlA[/url]
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 679 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Różne ciekawe fotki i filmiki SM
Wygenerowano w 0.082 sekund, wykonano 40 zapytań