331

Odp: Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011

mcienki napisał/a:
maciey napisał/a:

Takie tam chodnikowe

Ładnie to wyglądało, a już sobie wyobrażam jak BRZMIAŁO!!

taka mała anegdota odnośnie brzmienia:
gdy byliśmy w Krynicy pod tym hotelem to panna mi powiedziała, że był tak hałas, że jedna z kucharek wlazła pod stół bo myślała, ze to trzęsienie ziemi :D

ps. Brzoza wyślij mi na priv Swojego maila, bo mam materiał z palenia gumy w garażu i jeszcze inne pierdoły

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

332 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-03-09 11:17:54)

delete

motoslide.com

333

Bartek wrzucę wszystkie zdjęcia na picase, z tamtą sobie będziesz mógł zrzucić ;)

334

To widzę Bartek że sobie przedłużyłeś zlot o jeszcze jeden dzień :D hehe

Kula to czekam na foto:)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

335

Tak 3 dni było dla mnie za mało ;)

Ide odstawić moto , ale wrzuciłem taką "wisienke na torcie"  na YT

[url]http://www.youtube.com/watch?v=vMoG77cRoX8[/url]

motoslide.com

336

Siema, siema Byki
Zlot był wyjebany, najbardziej atmosfera i ludzie plus miejsce które zaoferował nam kula.
Chłopak postarał się bardzo i napewno wszyscy są wdzięczni za to i przyjadą 2 raz w to samo miejsce.
żałuje jedynie że nie zostałem na niedziele ale piątek i sobota napewno udana.
terror, chałas, chaos i zapierdalanie to było .....
Pozdrawiam Całą ekipe i czekam na jakieś filmiki i zdjęcia

KAWASAKI KX 60 > 80 > 125 > 125 * ORAZ KTM 640 CL4*

LUBISZ TO SIĘ BAWISZ

337 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-07-11 17:13:58)

Zamelduje się jako ostatni z ekipy (odespałem kilka godzin)  "nie zapierdalajcie tak" lub jak kto woli "szapierdalać czeba " ;) Wyjebany podróżą, nawet nie miałem siły rozpakować do końca samochodu... na temat stanu naszych dróg w innym poście (na jakimś zasranym przejeździe kolejowym "prawie" zgubiliśmy motocykle z przyczepki) Jestem zmęczony ale to "dobre" zmęczenie.     
Kula, mam nadzieję że o taki terror Ci chodziło :)  liczę że będziesz miał po nas jak najlepsze wspomnienia... mimo tych prędkości przelotowych w granicach 150 km/h  :P
Musisz nas zrozumieć. Ta droga nadmorska i te winkle przez las... to była istna bajka  :)

P.s. teraz czas na odrobinę wylewności.
Brzoza ty gamoniu... "gdzie jest moja bluza, no gdzie"
Kula, nawet tak nie gadaj że najwolniejszy z grupy, dawałeś z siebie wszystko na co Ci sprzęt pozwalał.  :)
Laska, dobrze się czułem w twoim towarzystwie połykając kolejne winkle... a tego będzie mi najbardziej brakowało :(
Jendza, szkoda że musiałeś tak szybko nas opuścić... niedzielna jazda była jak najbardziej w twoim stylu. (zapamiętam Cię jako najbardziej otwartego gościa na naszym zlocie) polubiliśmy Cię wszyscy :)
Misa, wielki szacun za twój heroizm przy gonieniu reszty  :)

Jakby to nie zabrzmiało ale podziękowania należ się wam wszystkim... że wam się chciało, że udowodniliście iż jest to możliwe... A oczywiście największe podziękowania dla Kuli i jego rodziców... takiego przyjęcia nie mogliśmy sobie nawet wymarzyć !!!!

No i najważniejsze... grono sympatyków mojej CRFy powiększyło się o kolejnego. ;) Kula przy gorzale przehandlował swoją siostrę.(dodam... że cholernie interesująca siostrę) 
Powiedział tak: Sebek ja ci dam siostrę, XTeka i dopłacę 500 zeta a po kolejnych "na zdrowie" dodał że chciałby mieć takiego szwagra :cool:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

338

Też mocno żałuje, że na niedziele zostać nie mogłem, skoro jeszcze mówisz Seba, że w moim stylu to tym bardziej....
pamiętam te słowa skierowane do mnie " Jędza nie zapierdalaj tak... " no ale ja tak lubię i widziałem, że wielu z was również he....
Fajnie, że nikogo nie znając przyjeliście mnie tak dobrze i ja Was polubiłem
Jestem pewien, że jeszcze się spotkamy na zlocie takim jak ten, a może i nawet znowu u Kuli

LUBISZ TO SIĘ BAWISZ

339

" Na zlot przyjechałem, chociaż ludzi i miejsca tego wcześniej nie znałem.
  SuperMoto to gang i rodzina, niech nikt tego nigdy nie zapomina.
  Sporo popiliśmy i szybko po trasie na drugi dzień lecieliśmy.
  Było naprawdę zajebiście i to wszystko w tym krótkim odemnie liście"

taki wierszyk własnego autorstwa na zakończenie zlotu.

LUBISZ TO SIĘ BAWISZ

340

Następnym razem na zlot u Kuli będzie trzeba pozmieniać przełożenia na szybsze:D
To polecimy i nawet te 200km/h :P

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

341 Ostatnio edytowany przez Kula (2011-07-11 17:40:50)

Jendza nie dość, że nieźle zapierdalasz, to jeszcze do tego poeta z Ciebie :D

a wiesz co Seba powiedział jak pojechałeś, że dzięki Tobie po piątkowej imprezie momentalnie wytrzeźwiał :D

Seba dokładnie o taki terror mi chodziło, przelotowe przyznam, na pograniczu wytrzymałości XT (podziwiam ten motocykl za to, że po drodze gdzieś flaków nie wypluł) no ale trzeba przyznać otwarcie, że moje umiejętności są jeszcze w bardzo dużym stopniu do poprawienia ;) a i tak latam lepiej od czasu gdy zacząłem jeździć po Olsztynie z Gajosem bo on też nieźle popierdziela, ale myślę, że z czasem i ze zmianą sprzęta,będzie tylko lepiej ;)

Seba dobrze żeś to ujął PODZIĘKOWANIA NALEŻĄ SIĘ WSZYSTKIM, bez Was nie byłoby takiej imprezy, no i bez Seby, bo to on w innym temacie kazał mi założyć nowy zlotowy temat :)
co do siostry, to wiesz Seba gdzie mieszkam :D i moja propozycja jest nadal aktualna :D

ps. zdjęcia już się ładują, niedługo wrzucę na forum

342

Jendza napisał/a:

" Na zlot przyjechałem, chociaż ludzi i miejsca tego wcześniej nie znałem.
  SuperMoto to gang i rodzina, niech nikt tego nigdy nie zapomina.
  Sporo popiliśmy i szybko po trasie na drugi dzień lecieliśmy.
  Było naprawdę zajebiście i to wszystko w tym krótkim odemnie liście"

taki wierszyk własnego autorstwa na zakończenie zlotu.

właśnie tego mi najbardziej będzie brakowało... poczucia że otaczają cię same świry ;)
Jendza to najpozytywniej pokręcony świr ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

343

no Seba masz racje, teksty Jendzy poprostu wyrywają z butów :D
no ale Ty też lepszy nie jesteś :D pochwal się co dostałeś za znaleziony łańcuszek od dziewczyny dziewczyny (miała skończone 12 lat :D)

344

Ja ogólnie to się ciesze ze wróciłem żywy do domu, proszę wybaczcie mi koledzy za mój nie ogar chwilami:) Zapierdalanie było przednie, wiele można się nauczyć  podczas takiego zlotu:)
Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Kuli i jego rodziców :)

Monnier HONDA XR600R SuperMoto<--- sprzedana co następne ???

345 Ostatnio edytowany przez Gajos (2011-07-11 17:50:02)

a tam pier*olicie z tymi czułościami ... :P
lepiej się zastanawiajcie gdzie ogarniamy kolejnego spota w Sierpniu !! :D

PS. tak całkiem serio to po cichu liczyłem, że właśnie tak pokręconych ludzi tam spotkam. Kurde żeby mieć taką ekipę u siebie w mieście... ehh

PS.2: Sebo bierz się za Weronikę to do końca życia będzie gdzie organizować spoty:D aha Kula za rok będąc u Ciebie lecimy ekipą w kierunku Prabut/ Iławy  - tam jest z 5 km zajebiaszczych winkli w nowym asfalcie - nawet z bagażami manety się nam poodkręcały :]