Odp: Pokaż swój pojazd
Nowa dzida.
CRF 490 sumo & CRF 250 MX
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nowa dzida.
ktm 660 smc
Ale czysta maszyna, no no :)
Prawie nówka :D Świetnie wygląda.
a tutaj mój na dzień dzisiejszy:
W końcu dzisiaj popełniłem(w sumie to kumple za mnie popełnili ;p) KTM EXC 525 2006r :D Od nowości na SM przebieg 80 mth, cena nie licha ale moto z dobrych rąk pracownika serwisu '
KTM
[url=http://www.fotosik.pl][/url]
[url=http://www.fotosik.pl][/url]
Wycieki oleju tak mnie juz wkurwiały, że wziąłem się za ich usuwanie.
Szeroko poszedłeś :p W drugą stronę może być trudniej ; P
Witam,
Egzamin wreszcie zdany (za 1 razem : :cool: ), sesja zaliczona i... Pierwsze moto zakupione. Decyzja padła na... Zipp Trackera 250. Tak, tak wiem, że pewnie pojawi się zaraz krytyka, ale ja z motorka jestem baaaardzo zadowolony. Przez Krakowskie korki przeciska się aż miło, a dzięki moim niedużym gabarytom spokojnie osiąga ok 120km/h.
Sorry za jakość- robione telefonem. Jak zrobię jakieś porządniejsze to wpadnę się pochwalić :P
z dzisiaj :D
To moje maleństwo:
P.S. Dzięki Tegma za całą pomoc i logistykę :) !!
Gierwi gratuluje nowej zabawki - kiedy dasz rypa?:D
juz myslalem ze bedziesz ja trzymal w tajemnicy :) ze zamknales ja w ciemnej piwnicy i karmisz surowym miesem :) balem se nawet ze ja bijesz zeby byla dziksza :p oby sie dobrze sprawowala no i tak jak mowiles widzimy sie na starcie w kiesielinie :p ps. Widze ze specjal w tle widoczny :)
Kurde czasami człowiek coś chlapnie ozorem, a potem będzie musiał jechać do Kisielina :D ! Nie wiem jak z finansami wyjdę. Dzięki Hacker pewnie będzie okazja, tylko najpierw muszę skołować jakieś crash-pady :lol: .
Gratulacje!! No to teraz nie będzie już wymówek że moto za ciężkie w krzaki :) Mam nadzieję że już niedługo widzimy się w puszczy zielonka.
Gratulacje No i do zobaczenia na torze :)
bedziesz zadowolony ;-)
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.095 sekund, wykonano 54 zapytań