1

Temat: II runda DRIFT OPEN. 26-27 sierpień. Tor Redeco Wrocław

Witam serdecznie.
W dniach 26-27 sierpnia na torze Redeco we Wrocławiu organizujemy zawody driftingowe DRIFT OPEN (II runda).
Mamy propozycję dla zawodników oraz dla fanatyków supermoto także amatorów.
W trakcie zawodów 27 sierpnia chcemy pokazać ludziom właśnie tą dyscyplinę jaką jest supermoto poprzez np. wyścig pokazowy.
Co Wy na to?
Byliby chętni pojeździć trochę?
Chcielibyśmy wiedzieć jak najszybciej gdyż zapowiedź takiego wyścigu wrzucimy na plakat oraz do spota radiowego reklamującego imprezę. Zapowiemy też coś takiego na stronie.
26 sierpnia tj. piątek mamy trening i kwalifikacje do zawodów, ale jak się zdecydujecie to też będziecie mogli pośmigać. Jakoś to poukładamy.
Wysłałem podobne maile do administratorów strony.

Jakby coś to pisać tutaj albo walić bezpośrednio do mnie:
tel.  600 956 669
gg. 4056360

Pozdrawiam.
Piotrek

[url=http://www.drift-open.pl]www.drift-open.pl[/url]

2

Odp: II runda DRIFT OPEN. 26-27 sierpień. Tor Redeco Wrocław

Obawiam się że może to nie wypalić ze względu na to że dzień później jest V runda MP i PP w Radomiu. To jest tylko moja opinia ale zobaczymy może jacyś chętni się zgłoszą.

jakubek

3

uuu w tym terminie to nie podziałamy...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

4 Ostatnio edytowany przez DRIFT OPEN (2011-07-11 14:33:57)

Hm... Kurcze szkoda, z 5 chłopaków zrobiłoby niezły hałas. To by było coś.

Jeśli ktoś się nie wybiera na MP i PP do Radomia to niech daje znać. To może być fajna promocja Waszego sportu w Polsce.

PS. Po I rundzie Drift Open w Toruniu przyjechało pojeździć dwóch zawodników supermoto. Na żywo zrobili mega wrażenie, a było ich tylko dwóch.

5

Na szczęście nie wszyscy jeżdżą na zawody, więc jest wyjście. Co środę na Rakietowej mamy treningi między 17-19, regularnie przyjeżdża między 5 a 10 SM, może nie są to topowe maszyny z Mistrzostw Polski, ale myślę że możemy godnie zaprezentowac ten sport :-) W środę pogadam z chłopakami i skontaktuje się z Tobą na tel, chyba że będziesz w pobliżu to zapraszam na trening.

Yamaha Wr 250X

6 Ostatnio edytowany przez DRIFT OPEN (2011-07-11 14:40:55)

Rolnik śmiało dzwoń. Jakbym nie odbierał to bankowo oddzwonię. Jestem z Częstochowy więc wiesz. :)

Zbierajcie ekipę i wysyłajcie mi zdjęcie zawodnika jakiegoś to walniemy na plakat. Tylko w dużym rozmiarze.
Tylko to musi być konkretna ekipa, która na pewno przyjedzie. Zareklamujemy Was w radio Rmf Maxxx gdzie wykupimy spoty.

7

Też postaram się być! :)

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

8

Raczek napisał/a:

Też postaram się być! :)

Superowo.
Jest tylko prośba:
- musicie wyglądać jak zawodnicy (w końcu promujemy sport)
- jazda z głową, aby się nie pozabijać, to ma być pokaz. :)

Potrzebuję jakieś wielkie zdjęcie, któregoś z Was na plakat. Da radę?
Zdjęcie proszę słać na maila: motorsportpromotion@wp.pl

Zresztą jutro się okaże czy w ogóle przyjedziecie, a jeśli tak to w jakiej liczbie.

9

Rolnik - czekam na telefon :)  :D

10

Oby to nie była  Anty reklama SM  ;) ( wszyscy chcieli dobrze a wyszło jak zawsze )

11

Inicjatywa jak najbardziej pozytywna ale jeśli ma to być promocja sportu jakim jest SUPERMOTO to muszą przyjechać zawodnicy na ''torowych'' sprzętach. Co niestety nie wypali ze względu na termin.
Osobiście, jeżeli nie wyrobie się finansowo ze startem w Radomiu to przyjadę na REDECO na 100%.

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

12

Co to znaczy "torowych" sprzętach?

13 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2011-07-13 22:01:25)

tzn. chociaż bez tablic i kierunków

Nie, motocykl z homologacją do użytku na drogach publicznych ale ze specyfikacją do jazdy wyłącznie/głownie na torze.

Jeżeli ma to być promocja sportu to takie maszyny bym tam widział.

Pozdrawiam

ww. motocykle można zobaczyć np. tutaj [url]http://www.supermoto.pl/galeria/[/url]

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

14

No tak, ale sami widzicie - termin dosyć kolizyjny.
Ja mam nadzieję, że chłopaki dobrze się zaprezentują. Bart jak Ci nie wyjdzie wyjazd do Radomia to wpadaj śmiało na Redeco.

Gdy widziałem zawodników supermoto w Toruniu, o których wyżej wspomniałem nie zwróciłem nawet uwagi na brak tablic i kierunków. Na mnie wrażenie zrobiły ich "skóry", kaski oraz ryk silników.

15

Jak to ma być tylko pokazówka to i drogowe SM-y dadzą rade :) To nie problem rejestracje odkręcić.
Powodzenia

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS