Odp: Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Fajnie im, pojechali :(
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fajnie im, pojechali :(
No panowie meldujcie sie! ;-) Jak jest było i będzie?
I oczywiście wielkie podziękowania kuli za ogarnięcie tematu.
Wróciłem cały, zdrowy i mega wyjebany.
Dla tych co nie wiedzą to było mega grubo! Kula okazał się zajebistym gospodarzem! A jego świnia pyszną kaszanką:D
Jeżeli Kula nie ma nic przeciwko to ja nie mam nic przeciwko aby w przyszłym roku zrobić również u niego kolejny zlot.
Wielkie dzięki dla Kuli za zorganizowanie zlotu, za gościnę, za super atmosferę oraz za dętkę;)
Dzięki również dla pozostałych uczestników - miło było was poznać i z wami polatać!
Do zobaczenia na kolejnym zlocie;)
PS. Jakubek dzisiaj już nie mam siły ale jutro zmieniam twoje konto na "pozer":D
O tak! Kaszanka, salceson, pasztetowa itp. z własnej świnki - to jest to.
P.S. 12 SM w Krynicy M. naprawdę zrobiło wrażenie na mnie, a co dopiero na niewinnych turystach
Wielkie dzięki za latanko i super organizację dla Kuli i rodziców za tolerancję
Ja wczoraj byłem tak padnięty że nie miałem już siły wejść na forum.
Kula zajebiście ogarnąłeś temat zlotu, gościny itd. a ci którzy nie dotarli to mają co żałować...
Panowie, impreza była super tylko i wyłącznie dzięki WAM!
mimo tego iż byłem zawali drogą i najwolniejszym uczestnikiem to było zajebiście! chłopaki nieźle zapierdalacie, macie pozytywnie najebane we łbach naprawdę miło było Was doganiać :D i patrzeć w jaki sposób jeździcie ;)
hacker33 jak najbardziej jestem za, jeżeli i inni wyrażą chęci przyjechania po raz kolejny
ps. fotki wrzucę później
Siemanko, znienawidzona w całej Polsce warszafka melduje przyjazd do domu. Wyjechaliśmy od Kuli o 12 stej w nocy, a o 2giej kimaliśmy na stacji w ostródzie czekając na wzejście słońca - bez długich, we mgle nie dało sie jechać.
Kula - co ja będę Ci słodził :) :) - Ty wiesz co!! BYŁO ogarnięte wszystko na ostatni guziol. Terror jak sie patrzy, żarcie przepszne, miejscówki extra, niezapomniane chwile :) Mam około 30 giga materiału filmowego - będzie z czego coś skręcić.
Dzieki za wszystko i do zobaczenia mam nadzieje wkrótce :)
Takie tam chodnikowe
Wyjechaliśmy od Kuli o 12 stej w nocy
To żeście przegięli.
P.S. Brzoza - po co wrzuciłeś mi swoją bluzę do samochodu? :)
hahahaha - moja bluza się znalazła - LAska mi ją skradł :) :) :)
czyli jednak nie założyłeś jej żadnej świni :D
Brzoza to o której byłeś w chacie?
Jak wracaliście z nad morza. Bo my pod chatą Kuli zastaliśmy deszcz i w sumie pakowaliśmy wszystko w deszczu. Tak myśleliśmy jak wy wrócicie - czy na mokro czy na sucho.
Bartek pewnie nie był uradowany, że musiał jeszcze na moto do chaty w nocy zasuwać?:D
my siedzieliśmy w Piaskach jakieś 2-2,5 czekając aż deszcz przejdzie, potem wyruszyliśmy na mokry asfalt, kilka drobnych deszczyków nas złapało, potem jeden większy więc był postój a potem kontynuowaliśmy terror na poważnie :D
PS. pod domem ledwo zsiadłem z moto :p cały dzień na wibratorze zrobiło swoje :]
Takie tam chodnikowe
Ładnie to wyglądało, a już sobie wyobrażam jak BRZMIAŁO!!
20 minut temu wszedłem do domu , droga z Warszawy do mnie jebnięta jednym tchem , tak mi przez ten weekend sie podniosła prędkość przelotowa , że teraz dziwnie sie czuje jadąc tylko 140 km/h trasą .
Kula daje fula to jest 100 % prawdy , miło było was poznać.
Dzięki WarszaFscy chłopacy , że wepchneliście mnie na pake , dobrze sie spało , a Brzoza twoje SiDi są bardzo wygodne , fajnie mi sie w nich do domu wracało . :D
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 75 zapytań