Odp: Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
a ma ktoś kontakt do Fillorda?
ja jeszcze się ogarniam i trochę mi to zejdzie, ale napewno dziś jestem z Wami
LUBISZ TO SIĘ BAWISZ
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a ma ktoś kontakt do Fillorda?
ja jeszcze się ogarniam i trochę mi to zejdzie, ale napewno dziś jestem z Wami
pisz do niego na PW może odezwie się w porę :)
Kula, jaka pogoda u was? Tu, u mnie napierdala deszcz. Mam nadzieje, że do wyjazdu się coś wyklaruje
Ja siedze Cicho bo sie nigdy nie deklarowalem ani nie zapisywalem :)
pogada jest w sam raz ;)
słońce świecie, choć nie raz jakaś błąkająca się chmura na chwile je zasłoni ;) mam nadzieje, ze w tej kwestii się nic nie zmieni ;)
już mam wszystko przygotowane, a nie browarów nie mam, no ale to się kupi ;)
jeszcze idę pomóc trochę "w zagrodzie" i czekam na Was :D
@Jakubek: ja jako "świeżak" zwracam tylko uwagę że to Sebek Cie zapisał na listę dając jasno do zrozumienia że nie ma opcji by Ciebie zabrakło :P
w OL też pogoda z godziny na godzinę piękniejsza :D
Tu, u mnie napierdala deszcz. Mam nadzieje, że do wyjazdu się coś wyklaruje
U mnie to samo. Czekam aż się coś zmieni lub po prostu wyjadę jutro z rańca. Jednym słowem będę w Sadłukach tylko nie wiem jeszcze czy dziś czy jutro :D
panowie polecam new.meteo.pl duża sprawdzalność jest :)
Toruń : [url]http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2011070806&row=383&col=209&lang=pl&cname=Toru%F1[/url] czyli ok 19 powinno przestać padać
Bydgoszcz: [url]http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2011070806&row=381&col=199&lang=pl&cname=Bydgoszcz[/url] a tutaj ciut wcześniej co jednoznacznie wskazuje że deszcz przesuwa się od Was w kierunku Sadłuk :P
podążajcie za chmurami chłopaki - za to do wieczora wypada się wszędzie i sobota będzie piękna !!
do mnie tez chmurki nadciągają :( ale ja tam pier... dojadę na pewno bo deszczu się nie boje! :)
A propo, przyjazdu jutro rano też mi przeszło przez myśl.
Na razie czekam na chłopaków z Poznania, są już niedaleko.
Zabiorą mi bagaż, a ja poczekam na słońce.
Chwilowo nie pada.
Gajos czemu tak krakasz?
właśnie widzę jak chmury pomału, nad ciągają.
w razie "W" mam altankę i grilla to tam możemy się przenieść, ale padać nie będzie!
No i w piz... i cały misterny plan też w piz... Przepraszam ale mnie nie będzie.
Miłego terroru.
Jesteście sławni : [url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=215394378505890&set=a.105128299532499.3266.100001059894626&type=1&theater[/url]
Jednak będę jutro. W Toruniu raz pada, raz nie pada i tak w kółko. Wyruszam gdzieś ok. 7:00 więc na miejscu będę o 9:30 lub 10:00. Mam nadzieję, że terror północnej Polski nie zacznie się przed tą godziną :)
ja byłem w katemie w gd po plecak i powiedziałem o tym i dlatego znalazło się na fb
u mnie też właśnie pada i nie wiem czy też rano nie dojechać?
jak tam reszta? bo późno się robi ?
Zasuwam za jakieś 30min.. Narta :)
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 60 zapytań