1,351

Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)

Siema wszystkim.
Chciałbym zaproponować stworzenia filmu promującego dziedzinę jaką jest SM w Warszawie.
Biorę na siebie montaż i deklaruje dostęp do profesjonalnego sprzętu (kamera statyw,mikrofon kierunkowy itp.). Jestem totalnie zajarany tematem od 2 lat, ale śmigam na 125 wiec odpada.
Ale gdyby zebrała się was konkretna grupka chętna dać ostro w palnik na swoich rumakach i poświecić trochę czasu (może kilka ustawek) to możemy zrobić coś extra i uświadomić polakowi przed youtubem, że jest coś jeszcze oprócz szlifier i fur na cargo.
Chcę to zrobić nieodpłatnie i jak najlepiej. Jeżeli kogoś to jakkolwiek zainteresowało piszcie do mnie na Facebooku     (Christopher Korecki) i coś podziałamy. O której kopiecie w czwartek? I czy mowa o Bemowie?

1,352 Ostatnio edytowany przez Bondek (2011-07-05 14:19:07)

a może w niedzielę wcześniej się spotkamy, nie maiłem w tym roku zbyt wielu okazji pośmigać więc wiadomo chciałbym jak najwięcej skorzystać :)
ps. co do łopat to  po drugiej stronie jest spory market więc na pewno mają stoisko sezonowe, można się zrzucić po parę $ i kupić jakąś łopatę albo 2, niech to będzie nasz wkład w rozwój SM w tym kraju :)

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

1,353

a ja wyjeżdżam 7 i wracam 14 dopiero, a też bym się przyłączył do picia kopania i jeżdżenia, nie koniecznie w tej kolejności...   :(

100% Supermoto

1,354

KoReXoN napisał/a:

Siema wszystkim.
Chciałbym zaproponować stworzenia filmu promującego dziedzinę jaką jest SM w Warszawie.
Biorę na siebie montaż i deklaruje dostęp do profesjonalnego sprzętu (kamera statyw,mikrofon kierunkowy itp.). Jestem totalnie zajarany tematem od 2 lat, ale śmigam na 125 wiec odpada.
Ale gdyby zebrała się was konkretna grupka chętna dać ostro w palnik na swoich rumakach i poświecić trochę czasu (może kilka ustawek) to możemy zrobić coś extra i uświadomić polakowi przed youtubem, że jest coś jeszcze oprócz szlifier i fur na cargo.
Chcę to zrobić nieodpłatnie i jak najlepiej. Jeżeli kogoś to jakkolwiek zainteresowało piszcie do mnie na Facebooku     (Christopher Korecki) i coś podziałamy. O której kopiecie w czwartek? I czy mowa o Bemowie?

czesc, wpadnij na bemowo w czwartek tak pomiędzy 18 a 20 zobaczysz co i jak. I nie pitol ze na 125 nie da rady bo da.

to pisałem ja: Reklamacje Reklamacji.
płomień tańczący na kurhanach wrogów.

1,355

[url]http://www.youtube.com/watch?v=Vz_RcKXZJtk[/url]

a to zrobilismy ostatnio w lublinie :)

1,356

latamy dzis? pogoda nie rozpieszcza....

DRZ400SM + WR250F + PW80

1,357

Ja dziś nie dam rady :( robota :((( ale w niedziele sie melduje ;) Z łopatą i kiełabasą!

Swoją drogą Motyka będzie z Łopatą ;P

pozdro

1,358

No własnie - jak z treningiem dzisiaj? Siedzę tu niedaleko lotniska i obecnie nie pada, jak będzie się nadal rozjaśniać to może będzie ok....

-------------------
hmmmm...

1,359

Bardzo proszę aby trening się odbył gdyż ponieważ Husqa jest już gotowa.

Dziękuję :)

:)

1,360

standard, jak nie bedize padac to jezdzimy

[url=http://supermoto.scigacz.pl]A ja sobie... [img]http://www.forum.motosports.pl/images/smilies/motorower.gif[/img]  [img]http://sabathius.com/r2r_logom.png[/img] [b] #[color=green]6[/color] [/b] [/url]

1,361

http://new.meteo.pl/metco/mgram_pict.php?ntype=2n&fdate=2011070700&row=133&col=96&lang=pl

Teoretycznie trening odbędzie sie w przerwie miedzydeszczowej.

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990

1,362

XXI wiek. 50 lat temu ludzkość poleciała w kosmos. Rozebrano atom i genom. Polska w końcu przeniosła sie mentalnie na zachód. Niemeckie firmy budują w Polsce za pomocą kosmicznych hipertechnologii inteligentne budynki nafaszerowane elektroniką. Ochroniarze po tym wspaniałym kompleksie popylaja na segwayach.

A potem przychodzi zwykły letni polski deszcz i mam w serwisie 5 cm wody pod podłogą. I tak zamiast treningu mam akcję "powódź". Noszkur.

to pisałem ja: Reklamacje Reklamacji.
płomień tańczący na kurhanach wrogów.

1,363

Radziu jak tam Twój bark? mam nadzieje ze to nic poważnego....
Czy można gdzieś znaleźć fotki pstrykane tym Nikonem z intrygującym obiektywem??
Pozdroo

DRZ400SM + WR250F + PW80

1,364

to o której w niedziele?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

1,365

Franz napisał/a:

to o której w niedziele?

no właśnie - na którą godzinę się umawiamy ???????

-------------------
hmmmm...