Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Kur*** od toru kamera mi ciągle w r5 nagrywała i praktycznie nic nie widać :/
Jaca mam nadzieje, że tobie się udało coś nagrać.
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kur*** od toru kamera mi ciągle w r5 nagrywała i praktycznie nic nie widać :/
Jaca mam nadzieje, że tobie się udało coś nagrać.
Haha, no gosc na stacji mnie zagial :)
Zezwolili nam na 2 okrążenia (dogadaliśmy się z pracownikiem). Mało bo mało ale zawsze coś. Trzeba gdzieś obczaić jakiś tor, w którym wpuszczają bez problemu.
Daniken, nie bój nic, wszystko się nagrało. Podjazd, tor, 2 tor, teren....
I jeszcze M1 [url]http://www.youtube.com/watch?v=l29aC0QPELI&feature=feedf[/url]
Niestety na podjazd musicie trochę poczekać. Na pewno będzie w tym tygodniu.
Peka, teraz już wiesz dlaczego tak naciskam żeby chować tablicę podczas jazdy :D
Tomek, mogę "pierwszy raz" umieścić na publicznym?
Kiedy są następne święta, co sklepy pozamykane?
Wtedy trzeba na M1 wpaść i zrobić masakre :D
Rozmawiałem z właścicielem toru gok. w Opolu, powiedział, że nie ma problemu, ale trzeba się wcześniej skontaktować :)
Tylko, że tam jest baardzo techniczny - pogadam z Marcelem to może go razem stestujemy :)
na te tablice musowo coś trzeba zrobić!!!
Tor kartingowy w Zabrzu.
Podjazd (na zdjęciach tak to nie wygląda ale strome to było)
Jaca pierwszy.
Potem ja
I Tomekkowalski
A teraz jak zjechać ? :)
Kiedy są następne święta, co sklepy pozamykane?
Wtedy trzeba na M1 wpaść i zrobić masakre :D
Rozmawiałem z właścicielem toru gok. w Opolu, powiedział, że nie ma problemu, ale trzeba się wcześniej skontaktować :)
Tylko, że tam jest baardzo techniczny - pogadam z Marcelem to może go razem stestujemy :)
na te tablice musowo coś trzeba zrobić!!!
zrob sobie w misce troche błota i obrzuć rejestracje, ja tak latam z chlopakami
Na tym torze w M1 pracuje kumpel i mówił ,że dawniej robili tam małe wyścigi moto na tym torze od razu po jego powiększeniu do obecnych rozmiarów , ale ktoś miał tam ślizga i jak sie dowiedzieli jacyś zarządcy co im wynajmują to miejsce to im zabronili od tamtej pory takich akcji ;/ Kiedyś też myślałem wpaść tam wieczorem ale co z tego ,że zrobisz kółko /2 jak zaraz cie przegonia ... Tak czy siak ekipą można by kiedyś wpaść i zasiać tam szybki terror hehe , lub na jaki kolwiek inny tor ,byle trochę pośmigać ;]
Jeżeli chopy chodzi wam o ''anonimowość'' polecam Myk blachę, miałem zamontowana w swojej Aprilce i na prawde świetne urządzenie :D Osobiście miałem najprostszą wersję z kablami ale do SM nie poecam bo nie bardzo bedzie gdzie ukryć kabli, teraz jak bym miał kupować brał bym wersję na pilota :D tak więc nie zastanawiać sie tylko brać, a jak by sie wam nie chciało czekac na przesyłke to mozna podjechać ddo typa bo jest z wrocka a przy tym mozna zterroryzować troche Wro :D
jak dobrze pójdą moje plany to za miesiąc bede w Pl i panowie czekam z wielką niecierpliwością na terrory z Wami
Pozdro.
dzymol napisał/a:jak sie uda to 2 husqi na teren się piszą :)
a skąd jesteście ?
my jesteśmy z halemby :)
wyjechaliśmy predzej w teren i nas wsysło :)
Jacek wrzucaj wszystko jak leci.
Lata ktos dzisiaj?
Ja mogę :) ale dopiero tak 15,00 bo robotę mam.
w teren po 15 moze byc :)
No to uwaga Panowie , uwaga .... ja dzisiaj latam :D
Nagi Tomasz z nami smiga, niemozliwe :D
To tak Panowie, Ja bede mogl o 18:30 wyskoczyc. Spotykamy sie na chudowie i potem wylot? Dzymol, mozna sie gdzies w terenie pozniej spiknąć.
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.087 sekund, wykonano 55 zapytań