106

Odp: Jak wystartować w zawodach?

kusloncu napisał/a:

To jest klasa 250 2T tak? Co do skilla to nie wiem jak to jest w porownaniu do innych osob w PP :)

Klasa się nazywa 250, bo dopuszcza motocykle o pojemnościach do 250 w 2t i 450 w 4t. A skillowo w Polsce jest akurat na odwrót niż sugerowałaby logika. W 250 czasy są generalnie lepsze niż w Otwartej.

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

107

Własnie dlatego pytałem czy lepiej 250 czy otwarta  :) Mam nadzieje ze w tym sezonie uda mi się wpaść na jedną runde chociaz :)

Husqy SMR-R 450

108

Nie wiem czy było, ale może ktoś zorientowany powie mi dokładnie co mam zrobić żeby uzyskać licencję. Mam protokuł z egzaminu z Gostynia + książeczkę sportowca, to podobno trzeba wysłaś do Warszawy i zrobić przelew. Teraz na jaki adresy wysłać komu i gdzie zrobić ten przelew i czy trzeba coś jeszcze ?

109

[url]http://www.pzm.pl/kontakt[/url]

na ten numer konta i na ten adres masz wysłać wypełnione i podpisane protokoły wraz z dwoma zdjęciami i potwierdzeniem przelewu. najlepiej przelew zrobic na poczcie i od razu z resztą wyślesz pocztą.

Aprilia SXV 450 #3

110

Mam pytanko małe musze zmieniac koła na 17tki żeby poleciec w zawodach

Hero Majestic Ankur--->Derbi Senda Xtreme R--->Lifan Cross 125--->Mz Etz 250--->Ktm Egs 360--->Kawasaki Zr7--->Gas Gas EC 300  2006 & Kawasaki Zr7s 2004

111

O ile dobrze zrozumiałem Twoje pytanie (brak przecinków i innych znaków interpunkcyjnych) to odpowiedź brzmi tak.
Duże koła są zabronione tylko w MP. Napisane jest to w regulaminie, który oczywiście polecam do przeczytania.

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990

112

Radzio odpowiedź brzmi raczej nie! ;-)

jakubek

113

raczej tak

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

114

"VIII. Pojazdy
Do startu bd dopuszczone motocykle sprawne technicznie, których wyposaenie jest zgodne z
wymaganiami stawianymi w RSM.
Odbiór techniczny obejmuje sprawdzenie zgodnoci pojazdów i wyposaenia indywidualnego
zawodników z niniejszym regulaminem i RSM. Pojazdy po odbiorze technicznym powinny by
oznakowane. Oznakowanie to musi by trwałe (tylko na czas zawodów) i nie moe ulec
zniszczeniu, zatarciu lub zerwaniu w wyniku warunków atmosferycznych, kosmetyki itp.
Maksymalna rednica kół motocykli nie moe przekroczy 17 cali (dotyczy tylko Mistrzostw
Polski).
"

Więcej na [url]http://www.pzm.pl/userfiles/2011-pliki/motocykle/supermoto/regulaminy/Regulamin_Ramowy___Supermoto_2011.pdf[/url].

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990

115

Dla tych co nie widzą, Jakubek :), słowo klucz to "tylko" w ostatnim zdaniu z cytatu Radzia

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

116

"Mam pytanko małe musze zmieniac koła na 17tki żeby poleciec w zawodach"

"O ile dobrze zrozumiałem Twoje pytanie (brak przecinków i innych znaków interpunkcyjnych) to odpowiedź brzmi tak."

WTF? odpowiedź jak by nie było to nie, nadal się będę upierał.
A że można w PP lecieć na dużych kołach to wiem :-)

jakubek

117

"Mam pytanko małe musze zmieniac koła na 17tki żeby poleciec w zawodach"

"O ile dobrze zrozumiałem Twoje pytanie (brak przecinków i innych znaków interpunkcyjnych) to odpowiedź brzmi tak."

WTF? odpowiedź jak by nie było to "nie", nadal się będę upierał.
A że można w PP lecieć na dużych kołach to wiem :-)

jakubek

118

jakub nie nabijaj postów bo będzie BAN!:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

119 Ostatnio edytowany przez daniel91x (2011-07-05 21:42:13)

To polecę na dużych wtedy oblukacie moją rakietę ktm 360.

Hero Majestic Ankur--->Derbi Senda Xtreme R--->Lifan Cross 125--->Mz Etz 250--->Ktm Egs 360--->Kawasaki Zr7--->Gas Gas EC 300  2006 & Kawasaki Zr7s 2004

120 Ostatnio edytowany przez kusloncu (2011-09-27 15:33:14)

.

Husqy SMR-R 450