3,511

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

ok 13.00 Bankowy, może jeszcze mój Brat na kostkach wpadnie

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

3,512

Siema wszystkim. To mój pierwszy post na tym forum. Ale mój komunikat kieruje głównie do bywalców tego wątku.
Chciałbym zaproponować stworzenia filmu promującego dziedzinę jaką jest SM w Warszawie.
Biorę na siebie montaż i deklaruje dostęp do profesjonalnego sprzętu (kamera statyw,mikrofon kierunkowy itp.). Jestem totalnie zajarany tematem od 2 lat, ale śmigam na 125 wiec odpada.
Ale gdyby zebrała się was konkretna grupka chętna dać ostro w palnik na swoich rumakach i poświecić trochę czasu (może kilka ustawek) to możemy zrobić coś extra i uświadomić polakowi przed youtubem, że jest coś jeszcze oprócz szlifier i fur na cargo.
Chcę to zrobić nieodpłatnie i jak najlepiej. Jeżeli kogoś to jakkolwiek zainteresowało piszcie do mnie na Facebooku     (Christopher Korecki) i coś podziałamy.

Pozdrawiam.

3,513

Może polecisz z nami do Sadłuk i tam coś nagrasz ;p

motoslide.com

3,514

Cześć,
Barteksm normalnie to ludzi opierdalasz za nieużywanie przywitalni a tu co?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3,515

KoReXoN: No to działamy!

jakubek

3,516

Barteksm napisał/a:

Może polecisz z nami do Sadłuk i tam coś nagrasz ;p

no fajne by było ;)

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

3,517

KoReXoN napisał/a:

Siema wszystkim. To mój pierwszy post na tym forum. Ale mój komunikat kieruje głównie do bywalców tego wątku.
Chciałbym zaproponować stworzenia filmu promującego dziedzinę jaką jest SM w Warszawie.
Biorę na siebie montaż i deklaruje dostęp do profesjonalnego sprzętu (kamera statyw,mikrofon kierunkowy itp.). Jestem totalnie zajarany tematem od 2 lat, ale śmigam na 125 wiec odpada.
Ale gdyby zebrała się was konkretna grupka chętna dać ostro w palnik na swoich rumakach i poświecić trochę czasu (może kilka ustawek) to możemy zrobić coś extra i uświadomić polakowi przed youtubem, że jest coś jeszcze oprócz szlifier i fur na cargo.
Chcę to zrobić nieodpłatnie i jak najlepiej. Jeżeli kogoś to jakkolwiek zainteresowało piszcie do mnie na Facebooku     (Christopher Korecki) i coś podziałamy.

Pozdrawiam.

Swój człowiek jak widać, pierwsze kroki na forum i już jest w temacie terror  :cool:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,518

gierwi napisał/a:

Cześć,
Barteksm normalnie to ludzi opierdalasz za nieużywanie przywitalni a tu co?

Gierwi co sie będzie witał , skoro ja mu i tak w przywitalni nie odpowiem :P

motoslide.com

3,519

Wrzucę tą wiadomość jeszcze na treningi na Bemowie, dla większej skuteczności, rozumiem, że to wspólne grono i się jakoś zazębia.

3,520

weź w ogóle załóż nowy temat (serio mówię) i się jakoś poumawiamy. Nad morze z nimi nie jedź, bo mnie wtedy nie ma, a ja też chcę się obejrzeć na telewizorze XD
Proponuję zacząć nagrywać po 14.07, bo wtedy wracam ;p 
Pozdro :)

100% Supermoto

3,521

kto chetny zapraszam jutro od około 12 tu:  [url]http://www.zwiro.wa.pl[/url]/ dwie DRZety beda na pewno...

DRZ400SM + WR250F + PW80

3,522

To co może ustawimy się dzisiaj, pogoda idealna może wypadzik na tą żwirkę?

3,523 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-07-16 10:53:46)

Ja dzisiaj latam na Cafe  :D  Chętnie się ustawie gdzieś na mieście to pogadamy o twoich planach na sierpień... już wymyślaj Bartek pretekst by móc się wykręcić i nie jechać z nami... stara kwęka czy coś tam innego... rocznica teściów ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,524

ooo Cafe jeździ super, to się zdzwonimy.

3,525

widzę że nie ma chętnych, chyba solo polecę na to Żwirke