Odp: Supermotowy Terror Warszawy
ok 13.00 Bankowy, może jeszcze mój Brat na kostkach wpadnie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 233 234 235 236 237 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ok 13.00 Bankowy, może jeszcze mój Brat na kostkach wpadnie
Siema wszystkim. To mój pierwszy post na tym forum. Ale mój komunikat kieruje głównie do bywalców tego wątku.
Chciałbym zaproponować stworzenia filmu promującego dziedzinę jaką jest SM w Warszawie.
Biorę na siebie montaż i deklaruje dostęp do profesjonalnego sprzętu (kamera statyw,mikrofon kierunkowy itp.). Jestem totalnie zajarany tematem od 2 lat, ale śmigam na 125 wiec odpada.
Ale gdyby zebrała się was konkretna grupka chętna dać ostro w palnik na swoich rumakach i poświecić trochę czasu (może kilka ustawek) to możemy zrobić coś extra i uświadomić polakowi przed youtubem, że jest coś jeszcze oprócz szlifier i fur na cargo.
Chcę to zrobić nieodpłatnie i jak najlepiej. Jeżeli kogoś to jakkolwiek zainteresowało piszcie do mnie na Facebooku (Christopher Korecki) i coś podziałamy.
Pozdrawiam.
Może polecisz z nami do Sadłuk i tam coś nagrasz ;p
Cześć,
Barteksm normalnie to ludzi opierdalasz za nieużywanie przywitalni a tu co?
KoReXoN: No to działamy!
Może polecisz z nami do Sadłuk i tam coś nagrasz ;p
no fajne by było ;)
Siema wszystkim. To mój pierwszy post na tym forum. Ale mój komunikat kieruje głównie do bywalców tego wątku.
Chciałbym zaproponować stworzenia filmu promującego dziedzinę jaką jest SM w Warszawie.
Biorę na siebie montaż i deklaruje dostęp do profesjonalnego sprzętu (kamera statyw,mikrofon kierunkowy itp.). Jestem totalnie zajarany tematem od 2 lat, ale śmigam na 125 wiec odpada.
Ale gdyby zebrała się was konkretna grupka chętna dać ostro w palnik na swoich rumakach i poświecić trochę czasu (może kilka ustawek) to możemy zrobić coś extra i uświadomić polakowi przed youtubem, że jest coś jeszcze oprócz szlifier i fur na cargo.
Chcę to zrobić nieodpłatnie i jak najlepiej. Jeżeli kogoś to jakkolwiek zainteresowało piszcie do mnie na Facebooku (Christopher Korecki) i coś podziałamy.Pozdrawiam.
Swój człowiek jak widać, pierwsze kroki na forum i już jest w temacie terror :cool:
Cześć,
Barteksm normalnie to ludzi opierdalasz za nieużywanie przywitalni a tu co?
Gierwi co sie będzie witał , skoro ja mu i tak w przywitalni nie odpowiem :P
Wrzucę tą wiadomość jeszcze na treningi na Bemowie, dla większej skuteczności, rozumiem, że to wspólne grono i się jakoś zazębia.
weź w ogóle załóż nowy temat (serio mówię) i się jakoś poumawiamy. Nad morze z nimi nie jedź, bo mnie wtedy nie ma, a ja też chcę się obejrzeć na telewizorze XD
Proponuję zacząć nagrywać po 14.07, bo wtedy wracam ;p
Pozdro :)
kto chetny zapraszam jutro od około 12 tu: [url]http://www.zwiro.wa.pl[/url]/ dwie DRZety beda na pewno...
To co może ustawimy się dzisiaj, pogoda idealna może wypadzik na tą żwirkę?
Ja dzisiaj latam na Cafe :D Chętnie się ustawie gdzieś na mieście to pogadamy o twoich planach na sierpień... już wymyślaj Bartek pretekst by móc się wykręcić i nie jechać z nami... stara kwęka czy coś tam innego... rocznica teściów ;)
ooo Cafe jeździ super, to się zdzwonimy.
widzę że nie ma chętnych, chyba solo polecę na to Żwirke
Strony Poprzednia 1 … 233 234 235 236 237 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.101 sekund, wykonano 44 zapytań