Odp: Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
@hacker33 95 unosząca się w eterze też da radę :P
PS. to jak z tą godziną? co planujecie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@hacker33 95 unosząca się w eterze też da radę :P
PS. to jak z tą godziną? co planujecie?
Hacker no niestety,albo rybki albo akwarium ;)
no właśnie co z godziną ;)
Poznań jedzie po pracy więc będziemy w piątek tak o 20.
no to, to już Nam daje pewien obraz piątkowego wieczoru ;)
Takie pytanie na boku .
Ma ktoś nawigacje z której będzie można zrzucić całą zrobioną przez nas trase do internetu np. na google maps , razem z prędkościami i innymi bajerami , widziałem kiedyś coś takiego na forum . Fajnie gdyby ktoś z obecnych coś takiego miał .
ja niestety czegoś takiego nie posiadam, ale muszę przyznać, że jest to niezły pomysł i gdyby ktoś miał taką navi to byłoby fajne ;)
kurde muszę pomyśleć o jakiejś nagrodzie dla osoby która będzie miała do mnie najdalej ;)
no
Takie pytanie na boku .
Ma ktoś nawigacje z której będzie można zrzucić całą zrobioną przez nas trase do internetu np. na google maps , razem z prędkościami i innymi bajerami , widziałem kiedyś coś takiego na forum . Fajnie gdyby ktoś z obecnych coś takiego miał .
Jeżeli ktoś będzie mieć telefon z nawigacją, możecie skorzystać z Endomondo [url]http://www.endomondo.com/login[/url]
Po powrocie z trasy można prześledzić 'trening' na mapie, czas, prędkość, dystans. Wśród dostępnych kategorii nie ma supermoto, najlepiej chyba ustawić na rower :D Używałem do łazikowania po Bieszczadach, są małe niedokładności, trzeba pilnować baterii, ale generalnie się sprawdza, żeby znaleźć ścieżkę powrotną.
Jeżeli udostępnicie profil na stronie endomondo, będzie was można śledzić LIVE! :d
Dobra mój telefon ma gps , ale nie ma go na liscie , coś próbuje z innym telefonem , niby działa , ale nadal próbuje wszystko rozszyfrować , a no i pewnie cały czas mi pieniądze zjada :P wiec lepsza była by normalna nawigacja z której pozniej zrzuciło by sie całą trase na kompa .
Chociaż zainteesowało mnie na tym endmondo trasa na żywo :P
działa , ale nie opłacalne to jest , jesli chodzi o stan konta ;)
chyba , ze ktoś internet w telefonie ma za darmo ...
działa , ale nie opłacalne to jest , jesli chodzi o stan konta ;)
chyba , ze ktoś internet w telefonie ma za darmo ...
Sorry Bartek, nie pomyślałem o kosztach. Na stronce pojawia się również logo Garmina, ale nie ma mowy o zwykłej nawigacji, chodzi raczej o zegarek-cudaka dla sportowców.
Jedyna opcja z endomondo to ktoś z abonamentowym internetem w telefonie.
Ale przyznaj, że fajne wyznacza ślad :) Instalując komuś potajemnie można śledzić lepiej niż Rutkowski heh!
Ogolnie to super stronka , ale obawiam sie , że mój abonament 60 zł szybko by sie skończył :P
hmm mój tel i navi garmin zainstalowana na nim mają taką opcję o ile pamiętam ale bateria tela z navi wytrzyma max 2,5 h :/ chyba że wykombinuje podłączenie do zapalniczki i zaaplikuje je w duke'u :p szczerze to już w weekend myślałem nad wpięciem navi do moto :)
No to myśl , fajnie jak byśmy mieli zapisaną całą trase , z predkosciami itd.
Ja niestety muszę odwołać swój akces w podmiotowym przedsięwzięciu, gdyż problem już jednak nie leży w moim stanie zdrowia (bo w sumie teraz to już tylko czekam aż strupy poodpadają;) ) tudziesh kata a okazało się, że rodzina w ten weekend organizuję dość sporą "imprezę" z okazji pierwszej rocznicy śmierci mojego dziadka. Muszę tam być. Szkoda, że znowu terminy tak się nałożyły. Ostatnio nie było mnie w PL jak był zlot - gdybym był - to bym był :] Nic Panowie... Udanego! Pozdrawiam!
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 63 zapytań