Odp: III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje
A jak Ci poszło ? Jak ktoś ma do dyspozycji wyniki to niech się nie czai ;)
carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A jak Ci poszło ? Jak ktoś ma do dyspozycji wyniki to niech się nie czai ;)
po 2 biegach chyba 13/18 i 15 pkt. W generalce do Ciebie brakuje mi już tylko 1 pkt :)
W zalaczniku fota najszybszego zawodnika na torze.
Jako ze nie bylo Plevianki (odpytywała Jakubka przed egzaminem) to ja musiałem pełnić rolę fotografa i zaniechać startu.
Zatem reszta fotek niebawem.
bardzo fajna runda! Koszalin to jednak Koszalin
teren rano nie nadawał sie do jazdy ale z czasem wysechł i sie rozjezdził, porobiły sie fajne bandy i możba było naprawde zdrowo poginać, najlepszy teren na jakim jeździłem na zawodach, błoto, piach i pył był na połowie toru, sam padłem jego ofiarą na treningach :) co do wyscigów to również były mega, (otwarta puchar 18 zawodników, 250 16 czy 17stu) każdy z wyścigów w PP wygrywał kto inny, dużo walki na torze (Tegma tym razem punkt dla mnie), gleby w terenie (pozdro Pająk, hehe), ogólnie super! MP to już mniej różowa historia, zawodników było tak mało że pojechali dla publiki bo do klasyfikacji mistrzostw im tych wyścigów nie zaliczyli (tak mi sie obilo o uszy na odprawie, może później padla inna decyzja) generalnie kto nie był niech żałuje, jak nie zawodow to chociaż Mielna w nocy :)
W zalaczniku fota najszybszego zawodnika na torze.
Jako ze nie bylo Plevianki (odpytywała Jakubka przed egzaminem) to ja musiałem pełnić rolę fotografa i zaniechać startu.
Zatem reszta fotek niebawem.
Zdjęcie profesjonalne!
Czekam niecierpliwię na resztę ;)
Pozdrawiam
MP to już mniej różowa historia, zawodników było tak mało że pojechali dla publiki bo do klasyfikacji mistrzostw im tych wyścigów nie zaliczyli (tak mi sie obilo o uszy na odprawie, może później padla inna decyzja) generalnie kto nie był niech żałuje, jak nie zawodow to chociaż Mielna w nocy :)
Zaliczyli punkty, bo wystartowalo 2 brakujących zawodników z innej klasy MP. Czyli minimalna liczba-5 os została zachowana.
Szkoda ze MP jest tak slabo w zasobach obsadzone. Czolowka z PP spokojnie moglaby w MP startowac. Mam nadzieje, ze chlopaki przejda do MP z nowym sezonem a PP stanie sie klasa amatorska, gdzie koles z ulicy bedzie mial szanse stanac na pudle. Bo przy tak silnej czolowce PP, nie ma szans na nic więcej jak na 3 duble.
Ja na 100% w przyszłym sezonie będę jechał w S1 :)
jak tam wrzucanie fotek Crazy...?
ps. noga lepiej już?
Sie wrzuci. Na razie jestem w fabryce, mam szychte. Nawet mam material na krotki filmik.
Właśnie 3 duble... skąd to znam? :)
ja też przyszły rok Mistrzostwa i jestem za żeby pierwsza piątka przeszła do Mistrzostw.
Żeby po prostu nawet jak ktoś jest słabszy od czołówki w Mistrzostwach to miał się z kim ścigać w tyle stawki a nie samemu jeździć w kółko. I to taki powinien wejść przepis bo inaczej MP zniknie, bo z pierwszej piątki nawet jak 2-3 osoby nie wystartuje w przyszłym sezonie to jednak ktoś przejdzie a teraz pierwszy tylko ma obowiązek i widać jakie są skutki.
Od zeszłego roku obowiązek ma pierwsza trójka. Ale z tego co się orientuję, nikt nie zabrania przejść do MP - min. wymogiem jest pojechanie bodaj 2 wyścigów w pucharze. A prestiż panowie w MP chyba trochę większy, co? :)
Crazy - ta jak już znajdziesz czas - to zapodaj wyniki, czasy etc. tak jak to zwykle robiłeś :) i szybkiego powrotu do zdrowia :)!!
A tak ogólnie - to runda mega super! teren - pomimo porannej załamki okazał się git :) było wszystko co najlepsze ! zawzięta walka do ostatniego okrążenia, upadki ( Tak jak pisał Franz - Pozdrawiam Pająka :) ) oby tak dalej się wszystko kręciło ! Co do MP - to może tych 5 to git rozwiązanie , no i połączenie klas...
Dragilla - wiem że nikt nie zabrania przejść do MP tylko chodzi mi o taką kwestie że taki zawodnik jak ja który cały czas tracę do MP te 3-4s i np. nie mam kasy na opony bo trzecią rundę jadę na tej samej gumie, mogli też coś robić w MP a nie być tylko statystami i jeździć samemu na końcu stawki. Tylko Jak zawodnicy będą musieli przejść to będzie ściganie na początku i końcu stawki.
Poniżej w linku zdjęcia. Wyrzuciłem tylko te foty, które zupełnie były nie ostre, bo chciałem aby każdy siebie znalazł. Więc proszę nie oceniać fotografa :)
[url]https://picasaweb.google.com/darekrosik/SupermotoWKoszalinieVII201102?authuser=0&feat=directlink[/url]
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 75 zapytań