1

Temat: III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje

Kierownictwo moto-parku wyraża chęć zmian w sekcji terenowej. Wrzucajcie swoje pomysły co można zrobić w Koszalinie latało się miło i chciało się tam wracać ;-) Tylko jak wiadomo wszystko obraca się wokół złota więc propozycje zaorania i zbudowania od nowa sekcji terenowej nie wchodzą w rachubę ze względu na ekonomię (zawody raz w roku, trenujących w sezonie na lekarstwo). Czasu nie ma za dużo bo do homologacji zostały 2 tygodnie.

jakubek

2

Odp: III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje

moim zdaniem tam gdzie są te piaskownice powinien być nawieziony jakiś gruz i ziemia, wszystko powinno być ubite i zasypane cementem!! Warto też wyprofilować bandy wewnętrzną  zewnętrzną i utwardzić je cementem. Niech ten teren będzie szybki, a nie kopny jak pustynia.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

3

Żeby teren był widowiskowy i szybki to jedyne nie za drogie rozwiązanie dla motoparku będzie przebicie w ..... ( patrz na załącznik)

Post's attachments

Attachment icon Koszalin Motopark.png 480.76 kb, 86 downloads since 2011-05-25 

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

4 Ostatnio edytowany przez maniek-rr312 (2011-05-25 10:34:46)

to jest jakieś stare zdjęcie i tor jest bez tego zawijasa po skoku w prawo i lewo. Taka trasa jak jest pierwotnie na tym zdjęciu mogla by być byle byly bandy.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

5

Maniek ale przy tym co jest aktualnie ciężko by było wrócić do tego widoku ze zdjęcia. Moim zdaniem rozwiązanie senso jest lowbudget i moim zdaniem będzie bdb.

jakubek

6

....nie mogłem na szybkiego aktualnego zdjecia znaleźć. A przebicie które zaznaczyłem wydaje mi się jak najbardziej dobrym rozwiązaniem . Było by szybko , widowiskowo i to co powinno być zawsze w supermoto

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

7

Oki to ja jestem za tym rozwiązaniem  Senso

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

8

Też  jestem za  +  to co omawiałem z E Bożkiem  podczas  majowego treningu  2 nitki !!!!! cały czas

9

Chciałem nastrugać coś innego ale nie da się :d  i niech nie mowią ze nie ma kasy- wynajęcie koparki do zburzenia bandy to 70zł/h a jest też Pan od taczki i na upartego może łopatą podziałać z 2 dni ...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

10

[url]http://w109.wrzuta.pl/obraz/5rdxDv4kSSl/koszalin_motopark1[/url]

wyjazd na asfalt pod większym kątem ( wolniej  i w dwóch  ), wiem że nie ma tam betonów  ale  parę kostek pozbruku można by było położyć ,bandę w prawo trochę  załagodzić żeby opłacało się jeździć po zewnętrznej

11

ja proponuje nasypac na to gline i bedzie twardo i przyczepnie.ale w razie deszczu bedzie gnoj ze nikt pod wzniesienie nie podjedzie.ale jak sucho to guma zostanie na glinie.

12

W razie czego tutaj jest aktualne zdjęcie sekcji terenowej ;-)
http://forum.supermoto.pl/misc.php?item=931&download=0

Post's attachments

Attachment icon supermoto_1.jpg 715.06 kb, 84 downloads since 2011-05-25 

jakubek

13

a co powiecie jak by dołożyć jeszcze jeden skok po tym co jest??

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

14

maniek-rr312 napisał/a:

a co powiecie jak by dołożyć jeszcze jeden skok po tym co jest??

Maniek jeździłeś w Koszalinie ??

Bo ja raczej nie widzę tam miejsca by dołożyć jeszcze jedną hope.
Chyba że przerobią tak jak zaproponowałem to druga sama wyjdzie na przebiciu

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

15

Witam w imieniu Właściciela MotoPark Koszalin

Proszę o bardzo precyzyjne sformułowanie jakie zmiany w układzie sekcji terenowej chcielibyście żeby powstały.
Tor jest dla Was i Wam musi sprawiać radochę latanie po nim.
Nie widzę możliwości utworzenia drugiej "hopy", ale może jest taka możliwość.
Najlepiej gdybyśmy dostali "pomysł wrysowany" w aktualne zdjęcie, które załączył Jakub;)