Temat: Jakie moto będzie najlepsze ?
Siemka :)
Chciałbym się dowiedzieć który motorek będzie lepszy do SM i będzie najlepiej odpowiadał do mojego stylu jazdy.
Zacznę od tego jak motorek będzie używany. Dojazd do szkoły (oczywiście nie codziennie ze względów pogodowych i sezonu ) ok 25km z czego większość drogi prowadzi trasą, motorek będzie jeździł również dużo po różnych pobliskich miejscowościach (wsiach) jak i po mieście, dodam że chciałbym również raz na jakiś czas wrzucić koła off-roadowe i pośmigać w terenie (lasy pola i czasem po torze)
Na oku mam takie motocykle jak:
-KTM EXC 400/450/520/525
-Suzuki DRZ 400
Jeśli koś ma jeszcze pomysł na jakiś motocykl który by się lepiej nadawał to prosił bym o podzielenie się jego nazwą ze mną i na pewno wezmę go pod uwagę :) Oraz prosiłbym o opisanie każdego z wymienionych motorków jaka jest ich charakterystyka silnika, zawieszenia i mniej więcej jak z prędkością przelotową na trasie i v-max. :)
Dodam że jeździłem już na crossówkach, trochę na quadzie przeprawowym i aktualnie jeżdżę TDR 125 ale jednak niebawem mam zamiar zmienić ją na coś porządniejszego bo jednak troszkę mi już nie wystarcza ta maszynka :)
Częstochowa okolice pisac !