Odp: Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
nie jadę jednak, nie ma mnie wtedy w polsce :<
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie jadę jednak, nie ma mnie wtedy w polsce :<
SM to nie tylko jazda ! :)
No to sorki ale jestem innego zdania :) SM to dla mnie tylko i wyłącznie terror. A to, że się napierdykam w towarzystwie motongistów, to tylko miły dodatek :P Mam nadzieję, że dane mi będzie po przyjeździe do Kuli hulać w okolicy na naście motongów a nie balować.
znowu dostałem ???? :P
Nie znowu, tylko ktoś skopiował i wkleił a pojawiły się znaki zapytania.. bo na którejś tam stronie pisałeś wyraźnie, nie dasz rady... Zresztą co chwila kurrwa kręcicie, jadę , nie jadę... chcę, nie chcę.. .gorzej niż baby, bardziej niezdecydowane :D
A ja mam tylko aktualizować... chcę i jedzie... nie, nie... nie jedzie... a może jedzie... jedzie? :mad:
Redzias hulać będziemy i to na całego :D
po całym Powiślu i jeszcze tereny nad morskie zahaczymy :D
i też mi się marzy tak z 10 motongów chociaż, ale ludziską by gały wychodziły z orbit :D
Seba, ogarniasz furę na wyjazd?? Czy ja mam montować haczysława - w sumie nie chce mi się tego robić :) wiec lepiej byłoby zmniejszyć spalanie oleju w astrze z litra na 100 km do akceptowalnego litra na 1000 km :)
Dzisiaj zrzucam głowicę i zobaczę co się dzieje... jeśli to tylko zapieczone pierścienie, to je wymienię... jeśli nie... to silnik dostaną złomiarze. :(
Pogadam też z kumplem, może wezmę od niego busa T 5. do tego przyczepka i 3 sprzęty na pakę (więcej chyba nie wejdzie) i dodatkowe 3 sprzęty na przyczepkę. Wtedy będziemy potrzebowali tylko dodatkowego dupowozu :D
3 na pakę, 3 na przyczepę?? A kto z nami jedzie?? Ja sie zatrzymałem na tym że z wawy tylko ja ty i radek - ewentualnie, bo z nim nigdy nic nie wiadomo...
a ja ?
jesli w piątek sie wyrobie , żeby wyjechać to , chętnie bym sie zabrał , nie ukrywam , że sobota by mi lepiej pasowała :/
No ja miałem zamiar się wybrać tylko ,że jeżeli nie będzie miejsca to pojadę na moto
Czuje , że za tydzień o tej porze może być ciężko ...
Kula masz już jakis plan opracowany gdzie nas wywieziesz ?
Wiesz troche ciekawostek architektonicznych , troche lasu , szuterku , zakrętów , no i morze , koniecznie musimy wbić sie motonogami na plaże i jebnąć zdjecie na tle Bałtyku . :D
koniecznie musimy wbić sie motonogami na plaże i jebnąć zdjecie na tle Bałtyku . :D
+1 :cool:
Przed Sulejowem była "pocztówka" wiec niech to będzie już tradycja .
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/195/77464834.jpg/][/url]
Bartek, to pobudziło moją wrażliwą na piękno duszę :) aż się kurna rozmarzyłem :cool:
Już widzę plaże naznaczoną naszymi oponami... przed wyjazdem lepiej nie smarujcie łańcuchów ;)
Na piach do łańcucha polecam Wurth High Performance Dry Chain Lube.
Zazdroszczę kolejnej Imprezy :)
Szkoda ze nie w Sierpniu bo tez bym się pojawił.
co do trasy, to mam kilka pomysłów, wieczorem po wklejam linki z przykładowymi trasami i miejscami które odwiedzimy.
szczerze powiem, ze ciężko jest mi połączyć niektóre miejscówki w taki sposób, żeby zawsze jechać inna trasą, do tego zakrętów o dobrej jakości nawierzchni za wiele nie mam, ale szutrów i polnych drug mam multum :d
co do wjazdu na plażę, to może być ciężko, po pierwsze gdy jest ładna pogoda, to plaża po brzegi zapełniona jest ludźmi, do tego łazi staż miejska i podobne temu służby, ale właśnie przede wszystkim chodzi o ludzi, naprawdę nie raz ciężko jest przejść miedzy plażowiczami, a co dopiero przejechać motorem, wiem, że wszystko się da, ale po prostu chciałbym uniknąć nieprzyjemnych sytuacji.
oczywiście, jeżeli większość powie, że jedziemy to nie będę marudził, bo w krynicy morskiej jest bardzo dobry dojazd do plaży :D i myślę, że właśnie tam, jeżeli nie będzie za dużo ludzi uda się najlepiej dojechać nad samo morze ;)
postaram się poszukać dodatkowo jakiegoś miejsca gdzie będzie mniej ludzi,ale o to będzie ciężko.
proponowałbym, może zrobienie powiedzmy do środy najpóźniej czwartku listy osób które na 100% przyjadą, ułatwiłoby mi to przygotowania śniadania i rozplanowania paru innych spraw ;)
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 70 zapytań