Odp: Ciuchy SM
错误
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Ciuchy SM
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
错误
czesc chlopaki.Kupilem sobie kombi Hein Gericke, dwu czesciowy.Nigdy nie jezdzilem wczesniej w skorze bo doczynienia mialem tylko z Enduro :).Przymierzam porty ,,, spoko, patrze na korteczke a ona jakas taka krotka. No dobra zkladam, a tu takie niemile uczucie ciasnosci. Zwatpilem bo kombi kupilem wysylkowo. Oki biore sie do zapinania ... yes zapielem sie. Korta jest jest lekko napieta ... nie krepuje mi ruchow rak. Mam 176 waze kolo 67 kg a rozmiar kupilem 48. Czuje ze kurta opina mi sie na klatce piersiowej. To ma tak byc ? Kolesie z Dainise sa podobnie opieci .... ale ja sie czuje jakos nie swojo :)
Kombinezon ma się opinać na Tobie i ciasno przylegać. W moim kombiaku chodzę podgarbiony bo ciągnie mnie do przodu, ale już na samym motocyklu jest perfekt. Miałem swojego czasu kombi za duże o jeden rozmiar i wyglądałem w nim jak w worku kartofli :) Od tej pory wole mieć nawet delikatnie przyciasny niż za duży :) poza tym skóra na początku jest sztywna dopiero po paru wypadach wyrobi się pod CIebie.
pozdrawiam
Oki .. spoko dzieki za odpowiedz. Uffff ... no to kombik bedzie pasowal, przetestuje go w weekenda. A co do butkow to jeszcze sie nie wyposarzylem. Myslalem o Formach bo takie mialem do Enduro, tylko nie wiem czy do jazdy po miescie nie lepiej kupic cos szosowego np: Astars SMX. Wygladaja tez solidnie. Narazie bede jezdzil na moto do pracy ... tor sobie podaruje puki nie wyczuje maszynki.
No dobrze to ująłeś "wyglądają solidnie" ale naprawdę solidne są buty enduro/MX/SM.
ponawiam pytanie :P
Jak znacie jakies sklepy z ubraniami motocyklowymi w Wawie i Łodzi to podajcie adresy i nazwy sklepów, z góry dzieki.
chodzi mi o kaski kurtki buty:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Ciuchy SM
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 81 zapytań