Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Jestem za jako ze radzio to Twoje rejony to zajmiesz sie targowaniem i mozemy ganiac. To kto jest jezzcze chetny i jaki dzien ustalamy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 87 88 89 90 91 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jestem za jako ze radzio to Twoje rejony to zajmiesz sie targowaniem i mozemy ganiac. To kto jest jezzcze chetny i jaki dzien ustalamy?
sobota?
[url]http://www.telewizjawarszawa.tv/?p=270[/url]
od ~17 minuty "Z kamerą wśród małp" :)
25:41 dobry motyw
Fajnie, fajnie, wpadne do was może w przyszłym tygodniu jak znajde chętnego kompana , ale z ulicy nie zrezygnuje :P
Sabathius jedzie z plejbeku ;-)
a gdzie Sabathius Dance!!?? ja sie pytam
Fajna ta pipa, w mojek wadze chodzi. :D
Dla tych co nie byli w Łomiankach.
Tory są dwa:
1. Prywatny, płatny, jakoś utrzymany, spore hopki jak na SM, ogólnie musiałbym sam sie przejechać na Sm zeby coś o nim powiedzieć.
2. Państwowy (ziemia państwa), darmowy, utrzymuje sie sam, wyrównuje kiedy Wisła wylewa :D. Jeżdżę tam często na SM jak i enduro, polecam każdemu.
Zagadam z kimś od toru, przejadę się i zdam relacje.
Z ostatnich postów wnioskuję że lubicie polatać też po mientkim - to ja rzucę w takim razie taki pomysł aby te nasze dwa kawałki offroadowe przy lotnisku trochę doprowadzić do porządku, bo rozjeździły się już mocno. Tzn propozycja jest taka aby umówić się na jakiś trening albo jakiś inny dzień z łopatami i trochę ten teren poprawić.
Z tego co wstępnie pytałem to osoby przyjeżdżające na treningi samochodami mogłyby wziąć szpadelki itp.
Co Wy na to?
Z ostatnich postów wnioskuję że lubicie polatać też po mientkim - to ja rzucę w takim razie taki pomysł aby te nasze dwa kawałki offroadowe przy lotnisku trochę doprowadzić do porządku, bo rozjeździły się już mocno. Tzn propozycja jest taka aby umówić się na jakiś trening albo jakiś inny dzień z łopatami i trochę ten teren poprawić.
Z tego co wstępnie pytałem to osoby przyjeżdżające na treningi samochodami mogłyby wziąć szpadelki itp.
Co Wy na to?
Pomożemy! ;P
Trening czwartkowy potwierdzony.
Napiszcie czy będziecie. (będzie także Tomek i będzie Was w dupe kopał :) )
Wstępnie także udało mi się zarezerwować teren na niedzielę 10 lipca (za półtora tygodnia).
Franz załatwisz łopaty (i namiot ode mnie, ale to już tydzień wcześniej myślę zabierzesz)?
Jeżeli zgłosi się 5 chętnych do pomocy w terenie to zrobimy połączony trening z robieniem terenu (i grillem) - wstępny termin: 10.07.2011 12:00
Napiszcie czy będziecie. (będzie także Tomek i będzie Was w dupe kopał :) )Wstępnie także udało mi się zarezerwować teren na niedzielę 10 lipca (za półtora tygodnia).
Franz załatwisz łopaty (i namiot ode mnie, ale to już tydzień wcześniej myślę zabierzesz)?Jeżeli zgłosi się 5 chętnych do pomocy w terenie to zrobimy połączony trening z robieniem terenu (i grillem) - wstępny termin: 10.07.2011 12:00
potwierdzam czwartek (niedziela pewno nie) w czwartek tez jakby co moge z lopata popylac
Napiszcie czy będziecie. (będzie także Tomek i będzie Was w dupe kopał :) )Wstępnie także udało mi się zarezerwować teren na niedzielę 10 lipca (za półtora tygodnia).
Franz załatwisz łopaty (i namiot ode mnie, ale to już tydzień wcześniej myślę zabierzesz)?Jeżeli zgłosi się 5 chętnych do pomocy w terenie to zrobimy połączony trening z robieniem terenu (i grillem) - wstępny termin: 10.07.2011 12:00
wstępnie potwierdzam swoją obecność na niedziele 10-tego, ze swojej strony mogę zorganizować; łopaty, troche cementu, namiot, grila i wegiel ;-)
Będę w czwartek i w niedzielę. Na niedzielę wezmę 2 saperki, kiełbasy z akcesoriami i browary.
Ja musze z dziobakiem skoczyć dziś do mechanika, ale na 99% jestem jutro. W niedziele pewnie tez - nie mam łopaty, ale kopac potrafie ;D
Strony Poprzednia 1 … 87 88 89 90 91 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.078 sekund, wykonano 62 zapytań