Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Panowie pytanie z innej beczki.
Ma ktoś z was do sprzedania auto? albo znacie sprzęt do polecenia? Dla kumpeli, małe autko coś a la Micra, Yariska... Tak w okolicach 13000.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie pytanie z innej beczki.
Ma ktoś z was do sprzedania auto? albo znacie sprzęt do polecenia? Dla kumpeli, małe autko coś a la Micra, Yariska... Tak w okolicach 13000.
A dieselek czy benzynka?
pisz co masz :) dajesz linka i foty.
Tak btw... Kto dzisiaj na latanie się pisze? o 17:00 ruszamy z Tomkiem. Trasa - teren :D Peka i kolega z Opola chętni? :P Tomek, katarek juz przeszedl? lecisz z nami? Panowie dajcie znać, znowu się pośmiejemy.
PS. Dzisiaj wrzucę filmik z wyprawy sobotniej. Już jest zrenderowany, teraz tylko na youtuba wciepnąć.
pisz co masz :) dajesz linka i foty.
Tak btw... Kto dzisiaj na latanie się pisze? o 17:00 ruszamy z Tomkiem. Trasa - teren :D Peka i kolega z Opola chętni? :P Tomek, katarek juz przeszedl? lecisz z nami? Panowie dajcie znać, znowu się pośmiejemy.
PS. Dzisiaj wrzucę filmik z wyprawy sobotniej. Już jest zrenderowany, teraz tylko na youtuba wciepnąć.
Gdzie dokładnie, jak bliżej to moge lecieć, ale dzisiaj za długo nie moge.
No to czekam na filmik :)
U mnie po osiedlu śmiga civic V gen w hatchback'u. Gadałem z gościem, typ jest blacharzem i auto niema grama rdzy, wszystko zrobione zajebiście. Na gwincie i fajnej feldze, malowanie niebieskie przypomina palete astona martina. motorek 1,5 czyli w miarę ekonomiczny, poszukam dzisiaj gdzieś ogłoszenia z nim bo jest chyba na forum hondy śląsk.
JACA , czemu nie dajesz znac ze latacie w terenie ? chetnie sie przyłącze.
najbliższe dni bardzo deszczowe wiec kicha z lataniem
Siemano,
Własnie wrocilismy z kolejnej wyprawy. Dzieki Tomasze za, jak to zawsze bywa, wysmienite oraz wyczerpujące śmiganie :) Pysk mom czorny chobych z gruby wyszoł :D
Maciek, musisz czesciej ogladac ten temat bo propozycja wypadu jest czasem spontaniczna ale staramy sie umiescic szybko info tutaj.
Wisnia, walnij linkiem na priva. Chetnie zobacze i przesle kumpeli - wiadomo, baba, wiec musi sie spodobac a potem myslimy dalej.
Juz 13% filmu sobotniego przeslane :D
A jo już mom doś tego skokanio po krzokach :P . Tera cza zaś trocha potym czornym i gładkim pojeździć ;) . No ale oczywiście dzięki chłopaki bo znowu było zajeb..... Nie wiem czy się domyje z tego kurzu :rolleyes: ale na weekend jestem gotowy.
No i w koncu sie udalo :D
[url]http://www.youtube.com/watch?v=U_3p4SX1VGI[/url] Oczywiscie dajcie znac po ogladnieciu czy wszystko ok i moge udostepniac swiatu :)
haha, wrzucaj
Ale te Lc4 są "nieruchawe" musicie sobie wyciągarki zamątować :P
Pozdrawiam.
Latanie liga.
Do niedzieli.
na sobote i niedziele, chętnie sie pisze w jakimś terenie polatać
Fajny podjazd :) Myślę Panowie, że w niedzielę też polatamy :)
pany w teren to ja tez sie piszę bede częściej zaglądał wiec moze uda sie spiknąć :)
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 51 zapytań