Odp: III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje
Dziwne bo wysyłałem na e-maila nasze ustalenia po tym jak osobiście rozmawiałem z Emilem. Jutro przedzwonię i się dowiem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziwne bo wysyłałem na e-maila nasze ustalenia po tym jak osobiście rozmawiałem z Emilem. Jutro przedzwonię i się dowiem.
Panowie troszkę przymoderowałem. Jutro zadzwonię i się wszystkiego dowiem a o wynikach poinformuję. Na razie zachowajmy spokój.
A jak rzeczywistość okaże się taka jak pisaliśmy to przywrócisz wpisy czy to tutaj taka tradycja , a może pan Emil to szwagier czy cuś ;)
dokładnie Kuba, po co sie spinać, ważna że sie spotkamy, poganiamy, w sobote wywalimy po piwie i to sie liczy :)
ch... w ten teren :)
rozmawiałem dziś z emilem i mówił, że on najchętniej zrobiłby teren tak jak było proponowane tylko miał wątpliwości czy tak faktycznie wszyscy się na to zgadzają.
tak czy owak wszyscy będą mieli taki sam teren :)
raf-24: widzę że doskonale przestudiowałeś moje drzewo genealogiczne
Ja już zamówiłem zestaw foremek, łopatkę, sitko i wiaderko. Taki zestaw gwarantuje dobrą zabawę w przyszły weekend.
Ja już zamówiłem zestaw foremek, łopatkę, sitko i wiaderko. Ręki zestaw gwarantuje dobrą zabawę w przyszły weekend.
prawidłowe podejście! :)
Jak dla mnie to frajerstwo i tyle - nie zrobiłem bo nie wiedzialem czy sie wszyscy zgadzają... Ja jeb.....e takie tlumaczenie to może moja córka w przedszkolu sluchać!! do tej pory lubiłem Emila bo uważałem, że idzie się z nim dogadać- ale już wiem dlaczego grono MX w koszalinie go nie trawi !!
Rozmawiałem z Rafałem z moto-parku i okazuje się że jednak w tym sezonie nic się nie da zrobić i będziecie latali po starej nitce. Nie mam nic więcej do dodania.
biore duże koła ze sobą :)
Polska górą :)
dobra to ja biorę kocyk, wiaderka, łopatki i przynajmniej zrobię babki z piasku tylko mam nadzieje, że podczas treningów nikt ich nie rozjedzie!! :)
Panowie jak wrażenia ? Żyjecie? Nikt się nie odzywa ;)
Dużo się działo... był fajny teren (nawet bardzo fajny), błoto na połowie toru i ślizgawica jak na lodzie i troche gleb na treningach ;)
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 73 zapytań