Odp: III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje
ja już sie oswoiłem z myślami że bedzie powtórka z piaskownicy z zeszłego roku :)
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja już sie oswoiłem z myślami że bedzie powtórka z piaskownicy z zeszłego roku :)
A tak z innej mańki.
Kto jedzie do Koszalina na zawody i ma wolne miejsce na motocykl i jego kierowce?
Jakiś sprawdzony hotel w cenie do 160pln/ pokój 2 os. ??
Podobno można namiot rozbić :D Ciekawa opcja :D
wiekszość w tym ja idzie w to rozwiązanie; [url]http://www.hotelatlantic.pl[/url]/
dobry standard, basenik, blisko toru i zniżka jak sie nie myle 50% dla zawodników
wiekszość w tym ja idzie w to rozwiązanie; [url]http://www.hotelatlantic.pl[/url]/
dobry standard, basenik, blisko toru i zniżka jak sie nie myle 50% dla zawodników
A czy ktoś może potwierdzić tą zniżkę ?? W sezonie pokój 2 os.- 245 zł ja chciałbym zostać min. na 2 noclegi a to już jest prawie nowy METZ na tył.
Miło gdyby oferowali jakąś zniżke ;)
zadzwoń do Atlantica i spytaj...
pamietam że w zeszłym roku placiliśmy jakieś grosze (jak na hotel) a siedzieliśmy tam z Pająkiem ze 4 dni
ja jadę z kilkoma osobami do dworku w skibnie. Byliśmy tam podczas majowych treningów. Pokój 45zeta/osoba są konie i takie tam. 11km od toru.
i jest kawiarenka :)
Panowie, jakie dane musi zawierać ''ZGŁOSZENIE DO ZAWODÓW'' ? Czekam nadal na licencję, trwa to u mnie we Wrocławskim PZM już 3 tygodnie, dzwonie i za każdym razem '' prezes zarządu'' stara się mnie uspokajać że na pewno zdążą!... dziadki.
Chodzi o to czy na zgłoszeniu musi być nr licencji itp??
Na głównej masz link do zgloszenia do zawodow koszalinskich. Klliknij i wszystko bedzie jasne.
Jak nie znasz numeru to w zgłoszeniu daj brak i już. Najwyżej na miejscu uzupełnisz.
Czyli wystarczy TUTAJ U NAS NA STRONIE nie trzeba już osobno wysyłać na adres podany w Regulaminie uzupełniającym rundy ;) ?
Pytam bo szkoda by było znowu płacić więcej.
Zapisy na stronie są jedną z oficjalnych dróg ;-) Niczego nie trzeba dublować.
No i dupa blada. Chlopacy z Mazur byli w Koszalinie i tor nie jest tknięty. Emil stwierdził że nikt sie nie określił co i jak. Dlaczego w naszym kraju zawsze wszystko musi być "po polsku"
Wydawało mi się że dość wcześnie ustalaliśmy jak ma iść nitka. Nic tam do zobaczenia na wydmach za tydzień.
haha wiedziałem ;] chociaż łudziłem się trochę
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 78 zapytań