Jak to ze statystykami bywa... interpretacji jest zawsze kilka w zależności od potrzeb. ;)
Teraz tak... Ci co mają po 500 postów a udział procentowy powiedzmy na poziome 2 % nie wiemy czy są tak rzeczowi na forum i piszą tylko na temat a może są tylko zwykłymi gburami :) zapatrzonymi w ich własne wypowiedzi. :)
BY NIE BYŁO. ;) JA W OBRONIE INNYCH SAM MAM 12% UDZIAŁ.
LUBIĘ SIĘ POSPRZECZAĆ Z TYMI CO ZAWSZE MÓWIĄ MĄDRZE :rolleyes:
Kolejna sprawa.
Skoro istniała przywitalnia i wszystkich nowych wręcz wypędzano do tej przywitalni...
To chyba logiczne że i my (forum) mamy obowiązek odpowiedzieć głupim cześć, siema, czołem, siemka, powitał. powitać itd.
Bo jaki to ma sens, gdy ktoś się spuszcza nad powitaniem... by jedna osoba odpowiedziała mu cześć a po godzinie najdalej trzech, jego powitanie znikło pod innymi świeżymi postami.
Generalnie jaki jest sens powitalni skoro każdy może tam napisać co zechce. Jedni opiszą całe swoje motoryzacyjne dzieciństwo a inii... powiedzą "Cześć I czołem jestem Paweł mam lat 25" Co nam po takim powitaniu, co ono nam wnosi?
Jaki jest generalnie sens powitalni i sporów o procentowy udział w powitaniach, sporów o to kto bardziej rzeczowy na forum. itp.
Nie, nie, to nie koniec. Ile powitań "cześć" (w sztukach) jest w dobrym tonie a ile to przesada?
A tak można w nieskończoność.
Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR