Odp: Zaproszenie:]
a beret gejura milczy...
Triumph Speed Triple 2010 SE
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zaproszenie:]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a beret gejura milczy...
Myśli jak się z tego wykręcić :]
Co ma sie odzywać , co by nie powiedział to i tak jest w ......
Mi się wydaję że nie pisze bo co ma napisać, że nie może teraz polatać, że trzeba trochę z Żoną pobyć. Teraz to koledzy na drugim planie, poczekamy zobaczymy, posuszy trochę głowę, że musi, że to jego pasja, że jak to z kolegami nie polatam. Przytoczy kilka argumentów np: Kochanie jak tak polatam sobie z Chłopakami to i humor i samopoczucie mam lepsze a jak wracam i wiem że czeka na mnie Kochająca Żona to już banan na gębie murowany :D
Siema:)
Sorry ze sie wczesniej nie odzywalem ale odrazu po weselu wyjechalem do Turcji;) a ze mam wifi to teraz moge cos napisac:) oczywiscie chcialem Wam bardzo podziekowac za przybycie...fajnie ze na Was mozna liczyc:) nie to co reszta miekkich fajek:/ co do latania to wlasnie zapytalem zony i powiedziala ze jak wrocimy to mi pozwoli:):):) hehehe.
Ps. Wlasnie leze nad basenem i zapijam driny...Wasze zdrowie koledzy:) do zabeczenia za niecale dwa tygodnie:)
Ps.2. Zostalo mi sporo wodki weselnej wiec mam nadzieje ze spotkamy tez bez moto i cos wypijemy:)
Pozdro
Co do rozpijania wódki - na mnie możesz liczyć :D
Słuchaj Beret jeśli na Paulinę tak działa ta cała Turcja, baseny, palmy i kolorowe driny z parasolkami. Jeśli pod wpływem nastroju na wszystko ci pozwala... zapytaj ją o wyjazd na nasz zlot 8/9/10 lipca. wykorzystaj tą chwilę... teraz musisz sie nauczyć załatwiać wszystko podstępem. ;)
Nie wyobrażam sobie lepszego miejsca do wypicia za twe "szczęście".
Beret my nie nawaliliśmy... tobie po tym wszystkim też należy sie odpoczynek. :D
A będzie wódka light?
Dostaniesz małtejn dju :P
albo enerdży dryna na ciepło ;p
" wlasnie zapytalem zony i powiedziala ze jak wrocimy to mi pozwoli:):):) hehehe. "
ten urywek mnie rozbił hehe , tak właśnie supermotowcy znikają z czasem z forum.. :(
Szczęścia i wytrwałości na nowej drodze
Przeciez to byl zart...nie widze powodu dla ktorego mialbym przestac jezdzic:)
Co do wyjazdu na zlot moze byc cienko. Do warszawy przylatuje 8 okolo poludnia, jak sie zepne to postaram sie jechac, ale to jakby juz nie ode mnie zalezy;/
dj-mati to wyjątkowo celna uwaga ;)
Beret w każdym żarcie jest ziarenko prawdy. Ty już tu nie zaczynaj się wykręcać.
Robisz tylko dobrą minę... a tak naprawdę sam nie wiesz jak to będzie. :)
Oczywiście to absolutnie nie są słowa kierowane do ciebie Beret.
Takie moje kawalerskie dywagacje.
Co zmienia małżeństwo... że do sakramentalnego "tak" zależy obojgu, nie ma opcji "że zabronię mu tego lub tamteg, bo stwierdzi że go ograniczam" a po zaślubinach kobiety przyjmują role CIERPIĄCYCH... ciągłe jęki i utyskiwania że w całości sie poświęciły, oddały i wymagają więcej starań i więcej i więcej... z dnia na dzień bardziej absorbujące.
Oczywiście Tobie/Wam życzę jak najlepiej.. bez wzajemnego się ograniczania ;)
Normalnie "poradnia małżeńska" to jest moje powołanie ;)
P.s. BY KOBIETA NIE CZUŁA POTRZEBY OGRANICZANIA FACETA- SAMA MUSI POSIADAĆ WŁASNE PASJĘ, TAK BY MOGŁY ABSORBOWAĆ JEJ WOLNY CZAS.
Model gospodyni domowa, nie sprawdza się absolutnie... bo jak to możliwe "ona pierze i gotuje a mąż z koleżkami lata"
Ojtam ojtam...:) sebek a jak towje moto? Zrobione? Crfka juz jezdzi? Bo slyszalem ze duke tez dostal troche:/
Siedzę właśnie w garażu od pier... 5 rano... na dzisiaj miało być gotowe moto a tu kurr... chyba nawalę. :)
Wczoraj latałem ale komin który dorabiałem...całkowicie zjebał jej charakterystykę.
Od rana rzeźbię i spawam ale... nic z tego nie wychodzi.
A duke tylko się deczkę pościerał... bez wpływu na osiągi :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zaproszenie:]
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 73 zapytań