16

Odp: Gymkhana TYCHY - 25-26

Bondek wie że ja to czytam, jeśli powie że go stać na 3 stówy... to będziemy zmuszeni renegocjować stawkę za wypożyczanie przyczepki  :D
Nie mam zastrzeżeń do życia w tym kraju... tylko te zarobki mamy 3 razy za niskie :) gdyby tak było... ten temat by był wolny od waszych postów.   ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

17

Bondek ma 100% racji. Sorka Brzoza, ale taka jest prawda. Ja bylem strasznie napalony na Gymkhane, ale jak zobaczylem warunki organizatora to dalem sobie spokoj. Honda cos strasznie zbiedniala. Jezdzilem na Fun&Safety i bylo dla Hond 0zl a dla pozostalych marek 50zl. Pozniej bylo dla Hond 50 a dla pozostalych marek 100. Teraz jest 300 za Gymkhane. Na moto nie zarabiaja to na imprezach chca zarobic? Cos tam jeszcze bylo, ze za dodatkowy przejazd treningowy 50zl?? No masakra jakas. Tak sie w polskich warunkach ekonomicznych wypromowac nowej dyscypliny nie da. Gymkhana w zalozeniach to miala byc tania dyscyplina dla kazdego, na kazdej pierdziawce. Byle jechalo i nie rzygalo olejem.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

18

SFMario napisał/a:

Szkoda że trzeba mieć homogenizowane opony :((( <cr

A co to za problem?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

19

Brzozrider napisał/a:

to bidakiem jestes :) Przykre ;p;p;p

to jak chcesz mi pomóc w mojej niedoli to może załatwisz mi pracę w Hondzie, przynajmniej odbierzesz mi ten argument że mi brak kasy :) :)

optymistycznie pozdrawiam :)  :)

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

20

na szczęście ty jesteś bogaczem więc zapłać za chłopaków którym jednak na to szkoda i bedzie po zgrzytach :) bogacki .. ;/

21

Nawet bogatych tam nie będzie, bo jeżeli by wydawali po 300zł na takie zabawy, to szybko by przestali być bogatymi  :D

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

22

gierwi napisał/a:
SFMario napisał/a:

Szkoda że trzeba mieć homogenizowane opony :((( <cr

A co to za problem?

Taki że z przodu mam deszczówkę?

23

Rozumiem.
Na przyszłość załóż deszcza z homogenizacją E4. Goldspeed takie robi.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

24

Wim.
Jak się ta skończy to pomyślimy :)
Policaje i typy od przeglądów i tak się nie znają :ppp

joł