Odp: Zaproszenie:]
Gratulacje! :)
http://www.youtube.com/user/RajuLDZ
KTM 660 SMC 2006 :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zaproszenie:]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gratulacje! :)
nooo:] halas obowiazkowo:]
Zrobię wszytko by być, pohałasować, złożyć życzenia (przydadzą się ;)). Jedno już Ci zdradzę: życzę Ci żeby na każde hasło latamy twoja odpowiedź brzmiała "oczywiście chłopaki z wami, zawsze!!!!!!!!"
Gratki :)
czesc
z uwagi na nieublagalnie zblizajacy sie temin chcialem odswiezyc temat:]
Nic sie nie zmienilo, takze zapraszam na 18.00.
ps. dla przypomnienia podaje dokladny adres:
kosciol pw. sw. Marii Magdaleny, ul. Ks. H. Słojewskiego 19, Magdalenka (k. Warszawy)
pozdro
i mam nadzieje do zobaczenia:]
pewnie nie ogarnę wymiany zaworów do tego czasu ale wpadnę autem albo czopkiem ojca heh ;]
Gdzie w wawie sie ustawiamy?
No właśnie gdzie się ustawiamy i kto będzie... Bartek, Kwiatek, ja to kurrwa panowie mało, jeśli nikt więcej nie zdecyduje się podjechać i zrobić chłopakowi obstawę z prawdziwego zdarzenia to... słowo daje!!! niech nikt już z tego forum się do mnie nie odzywa.
Nazwę was też po imieniu, tak jak na to zasłużycie. :mad:
Pamiętajcie też że wiem kto i wiem ilu przyjeżdża co tydzień na trening. :D
ooo...widze ze temat sie nieco ruszyl.
do zobaczenia...zrobcie rozpierdziel:D:D:D
pozdro
Tyle chętnych sikorek a ty beret pod klosz zmykasz nie kumam!!! :)
Miękkie Pipy! Nie ma lepszej okazji do lansu niż strzelanie z tłumika wśród weselników! Ja sie wybieram jeszcze na Verve, wiec jak beda jakies ustalenia to bym prosił o telefon co gdzie i jak :)
Może Sebek umówimy się u Ciebie, to po drodze, jak nie to MDM
Weźcie poprawkę na to, że ja się wszędzie umiem zgubić. Co to MDM? i o której?
To parking przy pl. Konstytucji
Słuchajcie, wiem że na treningi każdego tygodnia przyjeżdża ok 10 motocykli, czasami mniej a czasami nawet więcej.
Jeśli kolega z forum bardzo prosi i chce mieć zrobioną obstawę na jego własnym ślubie... To wypada a nawet jest to nasz forumowy obowiązek, zrobić mu tą przyjemność.
Nie musicie nikogo z nas lubić, nikt was nie zmusza by na co dzień z nami latać.
Nie znacie mnie a ja nie znam większości z was (kiedyś w czasach świetności tego forum to było nie do pomyślenia) ale to nie przeszkadza we wspólnej zabawie.
Naprawdę nie spotkałem się jeszcze z sytuacją by na jakimś forum... prośba kolegi o obstawę slubu była aż tak ignorowana.
Smutne jest to że tego posta Beret będzie zmuszony przeczytać.
Wiem że dla niektórych z was to pierwszy w życiu motocykl ale to tylko obstawa, nikt tam nie będzie patrzył na wasze umiejętności.
Mamy podjechać narobić hałasu i pośmiać się z Bereta :D
Naprawdę mam ogromną nadzieję że ktoś do nas dołączy, bo 3/4 motocykle na całe forum... hm... to mocno żenująca sytuacja.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zaproszenie:]
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 77 zapytań