1

Temat: Gymkhana TYCHY - 25-26

słuchajcie - każdy kto chciałby wystartować w zawodach ma darmowy Hotel w Tychach z soboty na niedziele. Jest napinka bo jest mało zawodników. Jeżeli ktoś chciałby wystartować, sprawdzić się - niech da mi znać pod numerem tel. 501 730 250.
Wszystko opowiem, co jak, załatwię itd. Chodzi o zrobienie tłumu na tej imprezie, a SM jest kandydatem do wygrania tych wyścigów :)

[url]http://honda.pl/pl/motocykle/moja-honda/gymkhana.html[/url]    - OFICJALNE INFO NA TEJ STRONIE.

NIEOFICJALNIE POD MOIM NUMEREM TELEFONU.
pOZDRO

BRZOZA

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

2

Odp: Gymkhana TYCHY - 25-26

Jakby ktos byl z daleka i chcial przetrzymac moto na noc, to mam miejsce w garazu, ewentualnie na podworku, mozna przypiac moto do drzewa, albo plotu :P Mieszkam jakies 12km od Tychow.

3

Szkoda że trzeba mieć homogenizowane opony :((( <cr

4

no nie dziwne że mało zawodników jak trzeba 300 zł zapłacić.  nawet wpisowe do Mistrzostw Polski SM jest niższe.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

5

hej hej hejter!!!

Kurrwa Bondek, napisz kiedys coś optymistycznego bo mnie już oczy szczypią od Twoich postów.

6

Ale to prawda akurat :P

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

7

prawda, ale nie zmienia to faktu że jak sie Pan Bondek może do czegoś przyczepić  - to robi to cholernie profesjonalnie...

8

jak sobie życzysz :)
zacznę od kilku uśmieszków :) :) :P

panowie jest niesamowita okazja pośmigać w kółeczko :) trzeba tylko przejechać 300 km np z Warszawy do :) :) Tych potem zapłacić jedyne 300 zł :) :) i można wziąć udział w zajebistym event'cie jakim jest  Gymkhana chociaż zupełnie nie mam pojecia o co w tym chodzi ale to musi być zajebista sprawa skoro tak mówi sam WIELKI BRZOZA :)

kończę tą wypowiedź optymistycznymi uśmieszkami :) :)  :)

mam nadzieję że teraz lepiej to zabrzmiało (podobno złe wiadomości nie są wcale takie złe jeśli podaje się je w pogodny sposób :) :) )

9 Ostatnio edytowany przez SuperMocarz (2011-06-17 17:15:22)

Można wygrać puchar :) nocleg jest darmo. A w Japonii jezdżą w kółko od lat uznając to za swój sport narodowy...
a dla tych co mają Hondę jest 100. A może i by mozna było załatwić 100 za niehondę.

10

Brzozrider napisał/a:

prawda, ale nie zmienia to faktu że jak sie Pan Bondek może do czegoś przyczepić  - to robi to cholernie profesjonalnie...

chyba taka już moja natura,

trzeba poprosić Jakuba żeby wprowadził możliwość ignorowania postów innych użytkowników w obawie o oczy Brzozy.

pozdrawiam optymistycznie :) :)

11

Brzoza nie potrzebnie tak się napinasz. więcej poczucia humoru.
nie mam pretensji do ciebie raczej uważam że organizator jest trochę oderwany od rzeczywistości, jeśli chcą wypromować nową konkurencję to nie powinni odstraszać wysokością wpisowego niestety 300 zł to bardzo dużo za możliwość wystartowania w konkurencji, w której nigdy wcześniej nie brało się udziału. gdybym miał R1 to bym sobie myślał że zapłacę 300zł a objedzie mnie gość na starym GS 500, czyli utopię kasę na pewno, z kolei koleś który ma starego gs 500 raczej nie poświęci 300 zł na zawody.
ostatnio w Biłgoraju były wyścigi i pomimo niskiego wpisowego (max 60 zł) i bardzo dobrej organizacji imprezy frekwencja i tak była niska, a odległość do Biłgoraja jednak trochę mniejsza.

12

wiesz o co tu chodzi??? Pomyśl. Zawody organizuje HONDA POLAND - chcą żeby naturalnie najwiecej przyjechało HOND, a motocykle innych marek stanowiły tło do rozgrywek. Cena najlepiej odstrasza...

13 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-06-17 18:14:57)

Brzoza a Ty jeszcze w pracy ? zostałeś dłużej przez Bondka?  ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

14

doskonale rozumiem że jest to promocja marki ale myślę że frekwencja byłaby lepsza gdyby hondy miały wjazd za free a reszta 50 może 100 zł. 50 zł jestem w stanie bez żalu poświęcić na takie zawody choć wiem z góry że nie mam szans przy 100 to już bym się zastanawiał a przy 300 nawet się nie zastanawiam.

15

to bidakiem jestes :) Przykre ;p;p;p