Temat: EXC 2t czy 4t
SIemanko jako ze sprzedaje mz zaczynam sie ostro rozgladac nad nowa maszyna hmm i stawiam raczej na KTM :P i teraz pytanie rozgladam sie glownie za 125,250 2t lub 250 w 4t i teraz pytanie ciekawi mnie bardzo jak to jest naprawde z tymi remontami w 2t! bo wszyscy tak strasza zeby sie w to nie ladowac same wydatki wiecznie cos trzeba robic itp. oczywiscie wiem ze to zalezy od warunkow w jakich sie jezdzi i tez stylu jazdy ja odrazu mowie ze ja bede jezdzil amatorsko jakies lasy cos a glownie planuje przerobic na sm i teraz sie zdziwilem bo zadzwonilem do goscia z kilkoma pytaniami i zapytalem jak z remontami to mi powiedzial ze posiada go od 2 lat? i w ciagu tego czasu nic nie robil zadnego remontu i ze nie ma sie czego obawiac bo moto jest w swietnej kondycji tylko boje sie ze moge kupic i sie wjeba* :( i jeszcze jedno pytanko jak wyglada utrzymanie takiego 250 2t a 4t napewno 2t wiecej spali i nie wiem teraz jak z remontami bo 4t oszczedniejsze ale regolacje zaworow itp a raczje sam bym tego nie ogarnal na poczatek. Dlatego tez jestem w kropce bo jednak cos ciagnie mnie do 2t ale sam nie wiem co wy mowicie? jak mozecie polecic jakies moto to zajebiscie bo wole kupic cos pewnego :)
MZ 125 sm-sprzedana >> DRZ 400 AKRAPOVIC-sprzedane >>yz 400f + Supermoto kit - sprzedana