Odp: Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
kurczak!! Ja się chociaż odzywam, nie to co ty!
No chciałbym bardzo ten pierwszy termin...
Zrobicie jak uważacie.
Triumph Speed Triple 2010 SE
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kurczak!! Ja się chociaż odzywam, nie to co ty!
No chciałbym bardzo ten pierwszy termin...
Zrobicie jak uważacie.
tak jak pisałem, mi pasują oba terminy.
niestety wszystkim nie da się dogodzić.
może być i ten pierwszy.
niech reszta też się jeszcze wypowie ;)
Tak się zastanawiam... gdzie się podziali ci wszyscy krzykacze z naszego poprzedniego tematu "Sulejów".
Gdzie ci wszyscy którym ostatni termin tak bardzo nie pasował. he... ?
to samo sobie pomyślałem, ale nic nie pisałem, nikogo nie będę namawiał i zmuszał, jak ktoś chce to przyjedzie.
ciekaw jestem jeszcze ile osób przed ostatnim dzwonkiem zrezygnuje...
Absolutnie nic na siłę i spokojnie nie musicie się bać. Pragnę wszystkich uspokoić... nikogo na siłę z domu nie będziemy wyciągać. ;)
Przecież możecie zostać w domach, pomóc żonie w zakupach i sprzątaniu... w tym czasie gdy my będziemy latać, możecie popisać sobie na forum... odwiedzić stronę "różne ciekawe fotki i filmiki" tam wrzucić coś ciekawego znalezionego na necie.
Np. filmik ja robią to inii :D o coś w tym stylu... [url]http://www.pimpstarlife.com/supermoto-poland/[/url]
"All over the globe we got crews riding sumos having a blast. These guys from Poland are doing just that. Ride, hang out and have fun!"
8-9-10 - tyle na ten temat mogę powiedzieć. W pracy myślą ze mam wtedy wesele. już sobie wolne dziś zaklepałem :) Zobaczymy, może się uda was namówić na ten termin.
myślę ze 8-9-10 będzie odpowiednim terminem:)
sprawę terminu spotkania trzeba jak najszybciej konkretnie ustalić gdyż zaoszczędzi to kilkanaście stron w tym wątku :P
Właśnie tak jak prawi Misa... im mniej opcji/mniej możliwości- tym sprawniej pójdzie nam ustalenie najważniejszych szczegółów.
Teraz gdy mamy już termin... z całą pewności pojawią się malkontenci, osobnicy którzy do tej pory nie zabierali głosu ;)
Aż trudno uwierzyć jak forum stało się przewidywalne :D
no dobra to niech będzie 8-9-10 ;)
Bo Brzoza wesela już nie przełoży raczej :D
ConQest chłopie, urodziny można przełożyć :D
Dobra to i ja jestem chetna, tylko moja dupa nie zniesie takiej trasy na kanapie-zyletce DRZ, najwyzej przyjade samochodem ahahahahahhahah
to musisz dupę za sobą ciągnąć?
nie wiesz, że nie zabiera się drewna do lasu? :D
Dupa w sensie ta od siedzenia na drz ;p
Qrwa czy Wy musicie zawsze się spotykać na drugim końcu polski? <cry>
solucją będzie zorganizowanie czegoś w "drugim końcu Polski" tak żebyśmy tym razem to my musieli jechać !!
jako że na ostatnim terrorze zostałem nazwany forumowym trolem to mam gdzieś ten termin nie zgadzam się i w ogóle ch*j, dupa, cycki, na którą mam się zjawić ?? :]
no i dla ścisłości - zaczynamy w pt by skończyć w niedz tak?
ludziska zabierajcie namioty, majtki, kamery i drugie moto na części w plecaki widzimy się w Sadłukach :D
Dobra to i ja jestem chetna, tylko moja dupa nie zniesie takiej trasy na kanapie-zyletce DRZ, najwyzej przyjade samochodem ahahahahahhahah
Jak coś to Radek możesz być tym trzecim do mojej przyczepki. Chyba że będzie tylu chętnych że i twoja fura się przyda.
Będziemy się bliżej terminu organizować.
Jeśli założę czwartą szynę to wezmę dodatkowego autostopowicza :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 69 zapytań