Odp: Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Ale jak coś na nastepny raz zapraszam do siebie :d WARMIE zwiedzimy to kolej na mazury :D u mnie jest nieco więcej winkli i 2 puszcze także damy rade :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale jak coś na nastepny raz zapraszam do siebie :d WARMIE zwiedzimy to kolej na mazury :D u mnie jest nieco więcej winkli i 2 puszcze także damy rade :D
Ty mi tu już nie bajeruj o następnym razie tylko kombinuj żeby przyjechać, choćby w pociąg wsiądź :D
Spoko. BEde na pewno, choćbym mial jechac na DRZ 200 km :D
no i to mi się podoba :D
Spoko. BEde na pewno, choćbym mial jechac na DRZ 200 km :D
Co to jest , ja nic nie obiecuje bo jestem na takim etapie życiowym , że nie wszystko zależy odemnie niestety już nie mam takiego lajtu jak przed wyjazdem do Sulejowa .
Nawet te 300 km mnie nie rusza bo chętnie bym przyjechał , ale czas pokaże ...
Barteksm trzymam kciuki i liczę, że przybędziesz ;)
btw. prośba od mojego brata, ma ktoś może tak przypadkiem na stanie 2 motocykle? :D
bo młody chętnie by się przyłączył, ale sprzedał moto, a jak mu napisałem że kilka SM'ów się pojawi to już go trzęsie, żeby się przyłączyć do zabawy :D
Kula chłopaki coś mulą z wypowiadaniem sie ale wyboru nie mają i się zjawią :)
ConQeust zawsze możesz w czw zawitać na OL przekimać u nas odpocząć a w pt polecimy na Sadłuki ekipą :) my na 99% polecimy na kołach - w końcu nie po to mam moto żeby...... :P
no Gajos i to mi się podoba :beer:
przy okazji dzięki wielkie za przyklejenie tematu ;)
Panowie spokojnie nikt nie muli tylko nie miałem czasu pisać :|
Widzę że zostałem zaliczony to grupy Olsztyńskich terrorystów :cool:
na temat spotkania powiem tak jak moto nie wywinie mi jakiegoś numeru (odpukać oczywiście :D ) to zjawie się na 99,9%
Mam od siebie do Sadułk jakieś 70km wiec chyba mam najbliżej:P
Misa tak właśnie myślałem ;)
no niestety (albo i stety) zostałeś zaliczony do Olsztyniaków :D
no masz najbliżej jak na razie, więc wstyd byłoby gdybyś nie przyjechał ;)
no i takie małe sprostowanie, nie Sadułk tylko Sadłuk ;)
no i takie małe sprostowanie, nie Sadułk tylko Sadłuk ;)
Te - GEOGRAF - bez takich ciśnień - wiadomo ocb :p ;p ;p ;p
Musimy ustalić los terminos i żebym się zjawił musi to być 8-9-10.07.2011. Inaczej nie ma bata, bo wyjeżdżam następnego tygodnia w sobotę na planowany już długo wyjazd zagramaniczny... Także trzymam kciuki że nie minie mnie ta impreza, bo sie na nią kurczakowo (joł Jakub) napaliłem :) :) :)
Brzozrider czepiasz się chłopie :D
to Twój termin koliduje z terminem ConQest, ale ConQest, napisał że bardziej by mu pasował ten drugi termin, co nie znaczy, że 8-9-10 nie będzie mu pasował ;)
zobaczymy co sam ConQest o tym powie ;)
bo mi to w sumie lotto ;)
Ale Kula żeś się wczuł :d non stop na forum :d. Mi niestety pasuje tylko ten drugio termin bo 7 mam swoja 19-tke 8 wesele jedno i 8 drugie wesele. Zobaczymy jak reszcie będzie bardziej pasować.
Kula chłopaki coś mulą z wypowiadaniem sie ale wyboru nie mają i się zjawią :)
ConQeust zawsze możesz w czw zawitać na OL przekimać u nas odpocząć a w pt polecimy na Sadłuki ekipą :) my na 99% polecimy na kołach - w końcu nie po to mam moto żeby...... :P
Spoko. Mam siostrę na Jarotach tylko żeby gdzies moto przenocować miałbym prośbe :)
no wczułem się wczułem ;)
bo zlot to nie takie hop siup :D
no to nie wiem Panowie, jak to wyjdzie z tym terminem, jeszcze dokładnie w weekend pogadam ze starszymi czy oni coś planują i dam znać ;)
Musimy ustalić los terminos i żebym się zjawił musi to być 8-9-10.07.2011. Także trzymam kciuki że nie minie mnie ta impreza, bo sie na nią kurczakowo (joł Jakub) napaliłem :) :) :)
No jeśli Brzoza mówi że musimy ustalić termin i to musi być termin 8,9,10 to ja w takim razie dostosowuje się do Brzozy i terminu który "ustaliliśmy" .
Oczywiście Brzoza na twoje moto jest miejsce na przyczepce ale jeśli nie przestaniesz się do mnie brzydko odzywać... to dla Ciebie będę miał miejsce w boxie na dachu :) długość boxu180 cm. więc kurrczak uważaj.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 74 zapytań