Temat: trening radom 10.06.2011 (piątek) -> 13.06 (poniedziałek)
Leci ktoś? Ja się powoli przymierzam :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » trening radom 10.06.2011 (piątek) -> 13.06 (poniedziałek)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Leci ktoś? Ja się powoli przymierzam :)
ja lece w pn 13-go.
Cześć, jakie są przewidywane koszta wyjazdu i w jakich godzinach będzie trening?
Łukasz, ponoć w ten piątek nie ma jazd. Sprawdź to.
koszta sa takie ze musisz miec transport na miejsce (ścepa na wache) a na torze musisz miec pełny bak i 60 albo 80 pln w kiermanie, to zależy czy latasz od rana do 14stej czy od 14stej do 18stej
Łukasz nie dam rady jutro... ale jak mozesz to przedzwoń i spytaj czy można jakimś cudem wbić w niedziele, w zeszłym roku pare razy to przechodziło ...
No niestety, ten piątek robią jakąś imprezę. W następny piątek są zawody kartów.
Ale poniedziałki (w tym najbliższy, 13.06) są aktualne.
Dodatkowo dowiedziałem się, że po następnym piątku planują dorzucić jeszcze jeden dzień do ponidziałków/piątków - najpewniej weekendowy - co byłoby super.
W każdym bądź razie możemy umawiać się na poniedziałek.
ja lece z dwoma kumplami. Jeden na SM (ciezkim XTX) a drugi na sporcie.
Bedzie milo jak ktos na SM jeszcze bedzie :) Mam jedno miejsce na przeczpce jakby ktos byl chetny. Wstepnie planuje na caly dzien jechac.
ja lece z dwoma kumplami. Jeden na SM (ciezkim XTX) a drugi na sporcie.
Bedzie milo jak ktos na SM jeszcze bedzie :) Mam jedno miejsce na przeczpce jakby ktos byl chetny. Wstepnie planuje na caly dzien jechac.
To jeszcze napisz skąd jedziesz, to będzie komuś łatwiej zdecydować czy może się do Ciebie na przyczepkę dopakować :)
Dragilla bedziesz mieć wolne miejsce na przyczepce czy w busie?
Dragilla bedziesz mieć wolne miejsce na przyczepce czy w busie?
Nie sądzę. Jeśli będę miał busa, to mam już chętnego SM-a na przystawkę. Jeśli nie, to sam będę szukał ...
Racja. Ruszam z Warszawy z ulicy Lazurowej na Bemowie.
Czyli wolnych miejsc brak?
no niestey, gadałem z Agnieszką i jedyny termin na pośmiganie w najbliższym czasie to poniedziałek 13tego...
ani ten weekend, ani przyszły nie wchodzi w grę... mało tego tak jak pisał Łukasz ten i przyszły piątek też odpada...
poniżej info od Agnieszki w kwestii weekendowego śmigania;
"Po 20.06 chcemy uruchomić jeden dzień weekendu pod motocykle. Nie będzie to sztywny termin, bo mamy czasami imprezy w weekendy, natomiast będziemy informować z odpowiednim wyprzedzeniem (strona internetowa) o możliwości pojeżdżenia w sobotę czy w niedzielę."
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » trening radom 10.06.2011 (piątek) -> 13.06 (poniedziałek)
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 78 zapytań