Temat: [S/Z] Koła enduro XR 400R
Same piasty, szprychy i obręcze (obręcze do naprawy lub wymiany) reszta (tj. piasty, szprychy i łożyska) stan BDB. Ew. zamienię na SM z dopłatą z mojej strony.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S/Z] Koła enduro XR 400R
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Same piasty, szprychy i obręcze (obręcze do naprawy lub wymiany) reszta (tj. piasty, szprychy i łożyska) stan BDB. Ew. zamienię na SM z dopłatą z mojej strony.
Zostaw sobie piasty, dokup szprychy i obręcze sm, zapleć i masz koła
Gdzie dostanę obręcz na tył na 32 szprychy?
Napisz do Olka motocykle tam powinni cos takiego miec
Nie mają niestety, znalazłem firmę która produkuje obręcze na oem'owskie piasty, maja przyzwoite ceny, tyle, że import z USA ;/
Fabryczna obręcz z hondy fmx 650 ma 32 otwory na szprychy :) Szukaj kół z tego modelu, można wyrwać za 1000zł z tarczami i gumami.
Tylna piasta nie wejdzie w wahacz i trzeba zaplatać na oryg. piaście, przednie koło pasuje ale jest małe ale. Tam jest tarcza 296mm i jeśli będziesz chciał wymienić na 320mm lub jakikolwiek zamiennik to zapomnij... Pozostaje zaplecenie przedniego koła na oryginalnej piaście z XR bo to nich łatwiej z dużymi tarczami.
Tarcza 296mm z oryginalnym ukł. ham. daje radę, wiadomo nie jest to decelerator w stylu beringera czy motomastera...
Resztę musisz przemyśleć samemu co się bardziej opłaca itd.
Jak coś to pytaj, pomogę na ile bd w stanie.
joł
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S/Z] Koła enduro XR 400R
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 81 zapytań