Odp: szybkie pytanie.
jakie wymysły?
brembo ma i takie i takie.
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » szybkie pytanie.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jakie wymysły?
Si, w Husce mam zlote brembo 4x4. A ze jest różnica między 4x2 i 4x4 też mogę potwierdzić, jest spora.
si ten gumiak ktory byl z 690smc mial 4 klocki racje macie zapomnialem i tak o niebo lepszy od magury ;)... to i tak brembok o 2 srednicach tloczkow to wsysa wszystko :))
a ja mam wyczynowy zacisk Brembo P4 34/32 (frezowany) i ma on 2 klocki!! Sam zacisk to nie wszystko, cały uklad musi być dobrany i wtedy jest ostateczny perfekcyjny wynik.
a ja mam wyczynowy zacisk Brembo P4 34/32 (frezowany) i ma on 2 klocki!! Sam zacisk to nie wszystko, cały uklad musi być dobrany i wtedy jest ostateczny perfekcyjny wynik.
dokladnie mam to samo do tego pompka brembo dla sm i to w komplecie jest o niebo lepsze od beringera
Cięzko mi sobie wyobrazić coś lepszego od pełnego Beringera Aerotecha (pompka, tarcza + zacisk 6-tłoczków), ale chętnie bym spróbował takie Brembo dla porównania :) Robimy zamiankę na parę kółek w Koszalinie? :)
Ps. w Beringerze też są 2 klocki - przynajmniej u mnie.
Cięzko mi sobie wyobrazić coś lepszego od pełnego Beringera Aerotecha (pompka, tarcza + zacisk 6-tłoczków), ale chętnie bym spróbował takie Brembo dla porównania :) Robimy zamiankę na parę kółek w Koszalinie? :)
Ps. w Beringerze też są 2 klocki - przynajmniej u mnie.
nie ma sensu się zamieniać bo cross ma wszystko co najlepsze a reszta to g... a przecież on nie bedzie na g.. jeździł
aż dziwne że nie startuje w MŚ tylko przyjeżdża naszych chłopaków objeżdżać którzy jeżdżą na g...
ale o czym ty pierdolsiz dziewczynko oO latalem na beringerze latam na brembo i stwierdzam ze beringer jest przereklamowany i tyla. a to ze lubisz to co dobrze rozreklamowane i kolorowe to nie moja wina :D
ale o czym ty pierdolsiz dziewczynko oO latalem na beringerze latam na brembo i stwierdzam ze beringer jest przereklamowany i tyla. a to ze lubisz to co dobrze rozreklamowane i kolorowe to nie moja wina :D
trochę kultury koleś
ja już nie o hamulcach pisałem
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » szybkie pytanie.
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 70 zapytań