Odp: Olsztyn-warmia-mazury????
było wręcz zajefajnie :P nie obyło się bez przygód ale cóz, taki urok SUMO :cool: ale każdy z nas ma kilka nauczek.... a największą dla nas wszystkich jest to że każde latanie powinniśmy nagrywać :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
było wręcz zajefajnie :P nie obyło się bez przygód ale cóz, taki urok SUMO :cool: ale każdy z nas ma kilka nauczek.... a największą dla nas wszystkich jest to że każde latanie powinniśmy nagrywać :D
no dokładnie, byłoby kilka fajnych niespodziewanych zwrotów akcji ;)
tak jak by się zastanowić, to każdy z Nas powinien wczoraj zaliczyć glebę, jakimś cudem każdemu lepiej lub gorzej udało się wyjść obronną ręką z sytuacji podbramkowej.
ale trzeba przyznać, że było naprawdę ostro
edit.
Gajos jeśli to nie problem to przyjadę dziś z kumplem do Ciebie bo razem jedziemy na uczelnie.
nie ma sprawy. Tylko zdzwoń się z gościem i umówcie się na konkretną godz. np. pod Biedronką tak żeby nie krążył samotnie i nie błądził po osiedlu :)
spoko, już o tym myślałem.
Gajos sprawdź PW
Gajos, widziałem te trzy Panny co w niedziele siedziały w autobusie ;)
dwie dość fajne nastki :D
a gdzie je wylookałeś ?? trzeba będzie się zorientować gdzie się szwendają :P
zaczyna się tu robić niezły off top :P
a ja dziś śmigałem na dwóch lc4 HF z 2003r i 2006r :) chłopaki od Górala z miejskiej mnie nawiedzili, oglądali FMX'a Bombki, a potem zaczęło się tasowanie sprzętów i w efekcie każdy latał na każdym (4 maszyny - 4 jeźdzców) :cool:
oczywiście nr mam także na dniach ustawka na 4-5 moto :D szok że w OL udało się tylu SUMO'wców uzbierać
a gdzie ta ustawka?
Gajos gościu, a mi to żeś nie dał znaku, że będziesz śmigał.
wysiadały koło dworca :lol:
i jaki off top?
toć i dziewczyny należą do tego tematu bo są z Olsztyna ;)
no i powiedz jak w porównaniu z Duke lata się na LC4?
siema Pany :) Kula mow co z tymi pannami?? bo faktycznie byly niezle:)
apel do wszystkim "rajdowców" z olsztyna i okolic :) ktoś chętny na latanie w sobotni wieczór?? w okolicach godziny 20 a nawet pózniej. pozdro
no panny niezłe były jak na te 15 lat :D nie no żart, ale coś kala 17 miały :D
a co do latania, to możliwe, albo i raczej na pewno w weekend przyjedzie do mnie dziewczyna, więc pojeżdżę, ale troszku inaczej :D
i z racji tego raczej w weekend na moto nie w siądę...
no ale w niedziele możemy znowu zrobić terror :cool: tylko teraz bez żadnych niespodzianek ;)
hahaha to udanego latania i palenia gumy :)
nie no, jeżdżę tylko na Dunlopach więc i podczas mojego latania raczej nie powinno być niespodzianek :D
no ale tak jak pisałem, na niedzielę jestem chętny :D
dobra pomyslimy cos :) tylko wes kamerke do krecenia, to moze coz zgramy dobrego:)
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 68 zapytań