Odp: III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje
:)
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
:)
krzysiek - tor ma przejsc odbior w tym tygodniu wiec nie ma czasu na testowanie - jestem za wersja B2
tegma ja mialem na mysli czerwiec i jazdy treningowe przed zawodami.
ja jestem za B2.
W tym NRD puchary takie małe jak u nas :lol: -( trza przeprosić PZM ;) )
co drugi na alu Marchesini -( a niby mają zakaz bo sie nogi wkręcają :/ )
Ale offroad marzenie
tegma napisał/a:krzysiek - tor ma przejsc odbior w tym tygodniu wiec nie ma czasu na testowanie - jestem za wersja B2
tegma ja mialem na mysli czerwiec i jazdy treningowe przed zawodami.
ja jestem za B2.
a no to jasne ze trzeba pojezdzic :)
ja jestem za B1, uwazam ze nie ma co zmnieniac toru asfaltowego ,bo stara wiazka asfaltu jest szybsza i dzieki temu teren tez bedzie szybszy ;D,
I jak wiadomo co jest postanowione? Jak będzie wyglądał teren i nitka toru?
Jak coś będzie dam znać.
No to zaczynamy odliczac czas do III rundy :)
Taka dygresja, ale uważajcie na fotoradary, których jest mnogość na trasie do Koszalina. My ze Szwinia z jednego wyjazdu 2 foty, a z drugiego 1-a (Biały Bór-zamaskowany radar przenośny w żywopłocie, bez tablicy ostrzegawczej i bez pojazdu oznakowanego).
Jakub podaj na jakim odcinku nalezy jechać zgodnie z przepisami.
Miejsca które na 100% trzeba uważać (jadąc z południa w kolejności mijania):
świecie (50% fotoradar na końcu mostu)
bysław (90% fotoradar + patrol po prawej stronie za stają benzynową, tutaj lepiej przez całą miejscowość lecieć 40 bo taki jest limit)
tuchola (50% na wlocie po lewej stronie suszarka laser, spokojnie do przejazdu kolejowego, za przejazdem kolejowym do ronda może być fotoradar)
chojnice - obwodnica (50% video)
rychnowy (100% fotoradar)
wlot do człuchowa (90% foto + suszarka na wlocie po lewej stronie przy parkingu w dolince)
wylot z człuchowa, taka długa prosta w terenie zabudowanym tam i tak każdy jedzie wolno (90% foto)
kołdowo (90% fotoradar, śmietnik)
rzeczenica (200% fotoradar, maszt cyka od tyłu i przodu)
biały bór (90% fotoradar)
kłaninio (80% fotorafdar maszt)
mostowo (50% fotoradar przenośny na moście)
manowo (100% fotoradar maszt)
kretomino (50% suszarka)
W procentach podane prawdopodobieńśtwo ;-)
Panowie może w oczekiwaniu na rundę zrobimy trening w któryś z weekendów w Koszalinie? Proponuje 18-19 albo 25-26 czerwca.
ja jestem za i fajnie jak by już był ustalony teren taki jak będzie na zawodach :D i termin to raczej 25-26
ja jestem za i fajnie jak by już był ustalony teren taki jak będzie na zawodach :D i termin to raczej 25-26
25-26 ma być otwarty puchar lubelszczyzny więc pewnie część sm pojedzie tam się pobawić
Jest już regulamin koszalińskiej rundy.
MP [url]http://www.pzm.pl/userfiles/2011-pliki/motocykle/supermoto/regulaminy/Regulaminy_uzupelniajace/Koszalin/Regulamin_III_runda_MP_supermoto__Koszalin_2011.pdf[/url]
PP [url]http://www.pzm.pl/userfiles/2011-pliki/motocykle/supermoto/regulaminy/Regulaminy_uzupelniajace/Koszalin/Regulamin_III_runda_PP_supermoto__Koszalin_2011.pdf[/url]
Podobnie jak w POznaniu, wprowadzono pierwszy termin zgłoszeń, po którym wpisowe wzrasta o 50zl.
I-y termin wysyłania zgłoszeń upływa 26 czerwca 2011
To na czym stanęło z tym odcinkiem terenowym?
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda PP i MP Koszalin - teren konsultacje
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 72 zapytań